USPUTNA STANICA: Đoković nastavlja pohod ka trofeju - evo gde možete gledati meč Novaka i britanskog tenisera!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.07.2024

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser planete ruši Britanca...

USPUTNA STANICA: Đoković nastavlja pohod ka trofeju - evo gde možete gledati meč Novaka i britanskog tenisera!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Na startu ovogodišnjg vimldonskog turnira najbolji teniser u istoriji ovog sporta rutinski je savladao Čeha Vita Koprivu rezultatom 3:0 (6:1, 6:2, 6:2) čime se plasirao u narednu rundu takmičenja, a mnogo više od samog rezultata sve istinske ljubitelje belog sporta obradovala je prikazana forma nakon operacije kolena.

Novak Đoković će danas ( četvrtak, 4. jul) od 14.30 časova igrati meč drugog kola Vimbldona protiv Britanca Džejkoba Fernlija na Centralnom terenu. Ova odluka je saopštena od strane organizatora takmičenja, a posebno je zanimljivo to što će meč početi bez obzira na vremenske uslove, zahvaljujući krovu na Centralnom terenu.

Kiša je u utorak i sredu stvarala velike probleme organizatorima Vimbldona, ali i samim teniserima. Mnogi od njih su bili primorani da igraju svoje mečeve tokom dva dana, što je dovelo do velikih izazova i prilagođavanja rasporedu takmičenja.

Novak Đoković, trenutno drugoplasirani na listi najboljih tenisera sveta, ulazi u meč sa velikim očekivanjima. Njegova forma i izuzetna veština na terenu daju mu prednost u ovom susretu, ali treba imati u vidu da svaki meč na turniru poput Vimbldona nosi određeni nivo neizvesnosti i iznenađenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

Centralni teren Vimbldona je jedinstven po tome što poseduje krov, što omogućava da se mečevi odigraju bez obzira na vremenske uslove. Ova tehnološka inovacija omogućava teniserima da se fokusiraju na igru, a gledaocima pruža nezaboravno iskustvo praćenja mečeva čak i u slučaju kiše.

Meč između srpskog i britanskog tenisera ljubitelji tenisa u našoj zemlji mogu pratiti u direkton prenosu na RTS-u 1, a istovremeno sva dešavanja sa ovogodišnjeg Vimbldona možete pratiti na portalu Republika.rs.

Novak Đoković je već ostvario značajne uspehe na Vimbldonu, te će njegovo prisustvo na Centralnom terenu sigurno privući pažnju ljubitelja tenisa širom sveta. Ostaje nam samo da sa nestrpljenjem iščekujemo početak ovog uzbuđujućeg meča i da vidimo kako će se srpski teniser suočiti sa izazovima koje mu postavi Džejkob Fernli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading