ZVEZDA SE POJAČAVA, ALI SU ONI JOŠ JAČI! Novajlija ZAPRETIO crveno-belima da će ih ZGROMITI!

Autor:

Sport

03.07.2024

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrabro, nema šta.

ZVEZDA SE POJAČAVA, ALI SU ONI JOŠ JAČI! Novajlija ZAPRETIO crveno-belima da će ih ZGROMITI!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Dubai priprema se za svoj premijerni nastup u AdmiralBet ABA ligi, a tim je uveliko počeo da se formira. Nakon što je Danilo Anđušić postao prvo pojačanje, njegovim stopama krenuće još dva košarkaša.

Prema saznanjima “Eurohoops”, reprezentativac Slovenije i bivši igrač Reala, Huventuda, Valensije i Galatasaraja Klement Prepelič će od naredne sezone činti bekovski tandem sa doskorašnjim igračem crno-belih.

Uz pomenuti dvojac, Dubai će dobiti veliko pojačanje u vidu Avudu Abasa, povremenog italijanskog reprezentativca koji u region stiže posle četvorogodišnjeg madata u Virtusu.

Sve to daje novopečenom ABAligašu za pravo da krene da razmišlja o napadanju samog vrha regionalne lige (sad više i nije potpuno regionalna). Iz tog razloga su otvorili i nalog na popularnoj društvenoj mreži Tiktok na kom su objavili kako će Zvezda proći protiv njih na otvaranju nove sezone.

- Spremite se, ovako ćete proći - napisali su iz Dubaija, uz snimak poznatih "kečera".

Podsetimo, Crvena zvezda će sezonu 2024/25 u AdmiralBet ABA ligi započeti gostovanjem Dubaiju, a prema našim saznanjima to je bila želja čelnika crveno-belih. Razlog je prost i logičan - regionalna liga startuje 20. septembra, a Evroliga tek 13 dana kasnije. Kako bi "odradili" gostovanje na Bliski istok što pre, dok još sezona na Starom kontinentu nije počela, iz tabora Zvezde zatražili su da prvo kolo bude sa Dubaijem. Tako se izbegava i najveće putovanje dok je Evroliga u punom jeku, s obzirom na to da do najvećeg grada Emirata vazdušnom linijom ima skoro 4000 kilometara, što je daleko više od bilo kog gostovanja u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading