POTVRĐENO PISANJE REPUBLIKE: GOTOVO JE - Zvezda dovela PLEJMEJKERA! Delije u ekstazi!

Autor:

Sport

03.07.2024

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se na društvenim mrežama.

POTVRĐENO PISANJE REPUBLIKE: GOTOVO JE - Zvezda dovela PLEJMEJKERA! Delije u ekstazi!

Foto: Euroleague.net

kodi

Gotovo je! Kodi Miler Mekintajer novi je košarkaš Crvene zvezde. U pitanju je 30-ogodišnji iskusni košarkaš koji stiže iz redova španske Baskonije i igra na poziciji plejmejkera. Mada, pože pokrivati i druge bekovske pozicije po potrebi. Dakle, ono što je portal Republika najavljivao danima uznazad, sada se i obistinilo!

Prvak Srbije i regiona je sjanu vest za svoje navijače objavio na društvenim mrežama porukom koja je jasna jasna:

 

Kroz karijeru Amerikanac je nastupao i za Andoru, Burg, Cedevita Olimpiju, Zenit Sankt Petersburg, kao i za razvojni tim Dalas Maveriksa. Zanimljivo, on je u sezoni 2020/2021. bio košarkaš Partizana, ali nije ostavio dublji trag u timu koji su predvodili Vlado Šćepanović i Sašo Filipovski.

Kodi je prošle godine bio plejmejker Baskonije i imao je ubedljivo najbolju sezonu u karijeri, a prosečno je beležio 9.6 poena, 4.4 skoka, 7.3 asistencije, ali i skoro ukradenu loptu po meču. A, imao je i 14.9 indeksnih poena po utakmici u Evroligi. Miler-Mekintajer je bio najbolji asistent Evrolige u sezoni 2023/24 budući da je sastav iz Baskije beležio 7,3 dodavanja u proseku.

Šampion AdmiralBetABA lige Crvena zvezda prethodno na adresu kluba iz Vitorije poslao uplatu u visini od 600.000 dolara, koliko je iznosila klauzula u ugovoru Amerikanca. Miler-Mekintajer će biti peto pojačanje crveno-belih, koji su već doveli Uroša Plavšića, Ajzeu Kenana, Nikole Kalinića i Majka Dauma. Ostalo je da klub uskoro zakaže promociju igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading