HOROSKOP ZA PONEDELJAK 1. JUL! Blizanci - početak nove poslovne saradnje, Ribe - još uvek postoje emocije između vas i osobe iz prošlosti!

Autor:

Vesti

01.07.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju kako vernika, tako i skeptika, pa da vidimo šta on "kazuje" za danas.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 1. JUL! Blizanci - početak nove poslovne saradnje, Ribe - još uvek postoje emocije između vas i osobe iz prošlosti!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, promene i uvođenje nekih noviteta na poslu obeležiće ovaj dan na poslu. Moguće su promene u samom vrhu firme. Bikovi, pred vama je uzbudljiv dan, zbližavate se s osobom s kojom poslovno sarađujete. Blizanci, ovaj dan će vam doneti prvi nagoveštaj velike poslovne promene. Možete dobiti važne vesti ili biti pozvani na razgovor. Rakovi, ovaj dan je povoljan za nova poznanstva i nove početke, tako da možete upoznati srodnu dušu na nekom skupu. Lavovi, početak veze s osobom u kojoj iz dana u dan sve više prepoznajete srodnu dušu. Device, trebalo bi da pružite više slobode partneru. Igrajte na kartu bezgraničnog poverenja, to će popraviti vaš odnos.

Vage, vaš odnos s nadređenima kreće uzlaznom putanjom, pa danas možete napredovati zahvaljujući njihovoj podršci. Škorpije, uživate u flertu i pažnji koju izazivate kod pripadnika suprotnog pola. Mnogo prilika donosi onog pravog. Strelčevi, povoljan položaj planeta na polju poslovanja doneće vam šansu da ostvarite veliki dobitak. Jarčevi, ukoliko tragate za srodnom dušom, pružiće vam se prilika da je upoznate preko posla ili saradnika. Vodolije, pruža vam se prilika da uđete u vezu s osobom koju znate preko posla. Pa ipak, pazite se mešanja drugih. Ribe, nalazite se u iskušenju da obnovite vezu s osobom iz prošlosti. Emocije između vas i dalje postoje.

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading