RASKRINKANA SRAMOTNA LAŽ! Albanci spletkaroši hteli da "NAMESTE" SRBE - Javio se Slovenac i UĆUTKAO IH!

Autor:

Sport

23.06.2024

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Montirani video-snimak nije prošao.

RASKRINKANA SRAMOTNA LAŽ! Albanci spletkaroši hteli da "NAMESTE" SRBE - Javio se Slovenac i UĆUTKAO IH!

Foto: www.profimedia.rs

U poslednje vreme albanski navijači su privukli pažnju javnosti svojim sramotnim ponašanjem na Evropskom prvenstvu. Rasističke uvrede, vandalizam i lažiranje snimaka su samo neki od incidenata koji su izazvali burne reakcije.

Jedan od primera njihovih pokušaja manipulacije jeste lažni snimak koji su pokušali da prošire putem društvenih mreža. Tvrdili su da su srpski navijači skandirali uvredljive parole, međutim, slovenački navijači su ih demantovali. 

OVO JE VIDEO-SNIMAK KOJI SU HTELI DA POTURE SRBIMA:

 

 

Jedan Slovenac je potom javno izneo činjenice koje su razotkrile laži i prevare albanskih navijača, te da povika "Ubij, zakolji, da šiptar ne postoji" uopšte nije bilo.

 

 

Nakon sramotnog skandiranja na utakmici između Hrvatske i Albanije, UEFA je pokrenula istragu protiv obe selekcije. Čulo se skandiranje "Ubij Srbina", a HNS tvrdi da to nije došlo sa tribina hrvatskih navijača, već da su albanski navijači bili uključeni. Očekuje se konačna odluka UEFA o kaznama, dok javnost sa nestrpljenjem iščekuje reakciju nadležnih organa.

Čeka se konačna odluka UEFA o kaznama, dok za to vreme oni očigledno pokušavaju na sve načine da napadnu srpske navijače. Čak koriste i lažne snimke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading