BIVŠI REPREZETATIVAC DANSKE PORUČIO: ''Mnogo smo bolji kao autsajderi!''

Autor:

Sport

21.06.2024

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danci pokazali da su nezgodni.

BIVŠI REPREZETATIVAC DANSKE PORUČIO: ''Mnogo smo bolji kao autsajderi!''

Foto: Tanjug/AP

U drugom kolu Evropskog prvenstva, Danska je uspela da izbori remi protiv Engleske, a nekadašnji reprezentativac te zemlje Tomas Gravesen bio je zadovoljan partijom izabranika Kaspera Hjulmanda. Gravesen je istakao da je prijatno iznenađen rezultatom, naglasivši da je ova reprezentacija Danske pokazala snagu i samopouzdanje na terenu.

- Prijatno sam iznenađen. To je ono što smo želeli od početka EP, i zato imam osećaj da je ova reprezentacija Danske ono što želim da vidim - rekao je Gravesen i dodao:

Foto: www.profimedia.rs

Tomas Gravesen

- Stvorili smo veliki broj prilika, verovali smo u sebe, u svoje snage, a nekoliko puta smo šutirali ka golu i iz velike daljine. Postigli smo fantastičan gol preko Mortena Hjulmanda. Mislim da smo mogli da vidimo da reprezentacija Danske igra na pobedu. Reprezentacija je u meč sa Engleskom ušla puna samopouzdanja i sa entuzijazmom. Danska je mnogo bolja kao autsajder - jasan je bivši reprezentativac Danske.

Smatra da postoji prostor za napredak u igri napadača Rasmusa Hojlunda te ističe važnost podrške i vere u njegov talenat. 

- Moraćemo da stanemo uz njega i pokažemo da je naš vrhunski napadač. Moramo ga podržati. Nema alternative Rasmusu Hojlundu - ističe Tomas Gravesen.

Takođe, navodi da bi Kristijan Eriksen mogao da pomogne mladom napadaču da zasija na velikoj sceni. Trenutno, Danska se nalazi na drugom mestu u grupi sa dva boda, koliko ima i Slovenija. Sa druge strane, Engleska je vodeća sa četiri boda, dok je Srbija poslednja sa jednim bodom. Očekuje se da će poslednje kolo doneti uzbuđenje i borbu za plasman u narednu fazu takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading