KOMIČNA SITUACIJA IZ AMERIKE ZBOG GOLA SRBIJE: Pomenuli pogrešnog Jovića!

Autor:

Sport

20.06.2024

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reakcije na dramu u Minhenu.

KOMIČNA SITUACIJA IZ AMERIKE ZBOG GOLA SRBIJE: Pomenuli pogrešnog Jovića!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije bila je akter neviđenje drame na Evropskom prvenstvu nakon što je Luka Jović postigao gol u 95. minutu utakmice protiv Slovenije - 1:1. Taj gol nije samo sačuvao Srbiju u takmičenju, već je i širom sveta izazvao brojne reakcije.

Vest o herojskom golu Luke Jovića brzo se proširila i van granica Evrope, čak do Sjedinjenih Američkih Država. Sportski gigant ESPN nije propustio priliku da istakne ovaj događaj na svom "X" profilu, nazvavši ga "srceparajućim". Osim toga, i NBA ekipa Majami Hit se oglasila povodom ovog događaja, ističući da je i njihov Nikola Jović sigurno srećan zbog ovog gola.

 

 

 

Slovenija je kao autsajder turnira bila na pragu da iznenadi mnoge i izbori se za plasman u drugu fazu takmičenja. Međutim, Luka Jović je svojim golom preokrenuo tok događaja i osigurao Srbiji mesto u daljem takmičenju. Ova neočekivana pobeda izazvala je veliku pažnju kako domaće, tako i svetske javnosti.

Ovaj događaj je još jednom potvrdio da sport može da poveže ljude širom sveta. Reakcije i podrška iz SAD-a pokazuju da je sportska solidarnost univerzalna, bez obzira na geografske razdaljine i nacionalne pripadnosti. Luka Jović je svojim golom postao simbol sportskog duha i heroj nacije, a njegov podvig će se dugo pamtiti u istoriji srpskog fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading