POZNATE FACE U LOŽI ALIJANC ARENE: Čeferin, Džajić, Snežana Stojković, Vučević gledaju meč Slovenije i Srbije (FOTO)

Autor:

Sport

20.06.2024

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na programu je meč drugog kola C grupe.

POZNATE FACE U LOŽI ALIJANC ARENE: Čeferin, Džajić, Snežana Stojković, Vučević gledaju meč Slovenije i Srbije (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije igraju protiv Slovenije od 15 sati u drugom meču C grupe na EP u Nemačkoj, a na stadionu Alijanc Arena pristuni su brojni zvaničnici, što iz UEFA, FSS, Republike Srbije.

Među njima su predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksandar Čeferin, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić, supruga selektora Stojkovića, Snežana Stojković, premijer Srbije Miloš Vučević i mnogi drugi.

Foto: Starsport

Snežana sa ćerkom

Njihovo prisustvo dodatno doprinosi atmosferi i značaju ove važne utakmice. Takođe pristune su i poznati ličnosti domaćeg sou-biznisa poput pevačice Svetlane Ražnatović, a tu su i supruge naših fudbalera Sofija Milošević i Anastasija Ražnatović.

Foto: Privatna arhiva

Snežana sa ćerkom

Na početku meča, posebnu pažnju privukao je srdačan pozdrav između Čeferina i Džajića, koji su se već više puta sreli i uspostavili prijateljski odnos. Prisustvo legendarnog Luisa Figa dodatno je uveličalo ovaj trenutak.

Foto: Starsport

Ceca


Premijer Srbije Miloš Vučević, koji je ranije tokom dana posetio ekipu u hotelu i pružio im podršku, takođe je među prisutnima. Uz njega se nalazi i generalni sekretar Saveza Jovan Šurbatović, zvaničnik UEFA Zoran Laković. Osim istaknutih ličnosti, na tribinama se nalaze i porodice igrača, kao i 20.000 navijača iz svih krajeva sveta, pružajući "orlovima" ogromnu podršku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (19)

Loading
Sara

20.06.2024 15:56

Уз Орлове и срцем и душом!

Maki

20.06.2024 15:57

Напред, Орлови!

Maki

20.06.2024 16:01

Србија је уз своје Орлове и срцем и душом! Само напред!

Gas

20.06.2024 16:16

Orlovi da se potrude. Bolji su.