PODRŠKA ZA LUKU I "ORLOVE": Prelepa Sofija stigla u Minhen!

Autor:

Sport

20.06.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranica srpskog reprezentativca Jovića na stadionu.

PODRŠKA ZA LUKU I "ORLOVE": Prelepa Sofija stigla u Minhen!

Foto: prinskrin

Sofija

Fudbalska reprezentacija Srbije igra protiv Slovenije u drugom kolu C grupe na EP u Nemačkoj, a među 20.000 naših navijača na stadionu "Alijanc arena" u Minhenu našla se i Sofija Milošević.

Lepa manekenka i izabranica našeg napadača Luke Jovića stigla je više od sat pred početak utakmice i zauzela svoje mesto na tribinama. Ona je, naravno, u dresu svog dragog Luke koji je meč počeo sa klupe za rezerve.  Luka i Sofija, inače, iz ljubavi imaju dva sina Alekseja i Teodora.

Izabranicima Piksija Stojkovića ovo je drugi meč na kontinentalnom šampionatu u Nemačkoj. Državni tim poražen je od fudbalske reprezentacije Engleske na startu takmičenja i utakmici koja je odigrana u Gelzenkirhenu rezultatom 1:0 (1:0), a strelac odlučujućeg gola bio je prva zvezda „Gordog Albion“ Džud Belingem.

Srpska selekcija imaće još minimun jedan duel na Evropskom prvenstvu. Srbija će, naime, u poslednjem kolu Grupe C na šampionatu Starog Kontinenta igrati protiv reprezentacije Danske 25. juna, takođe na stadionu „Alijan Arena“ u Minhenu, ali od 21 sat. Podsetimo, Skandinavci su u uvodnom meču naše skupine remizirali sa Slovencima – 1:1.

Prvoplasirani i drugoplasirani tim u grupi obezbediće direktan plasman u nokaut fazu EVRO 2024, dok će to učiniti i četiri najbolje trećeplasirane ekipe. Za plasman se prvo gleda broj bodova, zatim gol razlika, ukupan broj postignutih golova, ukupno pobeda. Posle grupne faze, sledi osmina finala (29. jun – 2. jul), četvrtfinale (5. – 6. jul), polufinale (9. – 10. jul) i na kraju finale (14. jul).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading