TADIĆ PEVAO HIMNU GLASNO KAO NIKAD PRE! Evo šta je kapiten PORUČIO saigračima kada se ZAVRŠILA! Potez Živkovića je sve ODUŠEVIO! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2024

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska reprezentacija igra protiv Slovenije.

TADIĆ PEVAO HIMNU GLASNO KAO NIKAD PRE! Evo šta je kapiten PORUČIO saigračima kada se ZAVRŠILA! Potez Živkovića je sve ODUŠEVIO! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTS

Fudbalska reprezentacija Srbije igra protiv selekcije Slovenije u drugom kolu Grupe C Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Ovaj meč ima izuzetan značaj za obe ekipe, s obzirom na borbu za plasman u osminu finala šampionata Starog kontinenta.

Pred punom arenom u Minhenu, koja može da primi sedamdeset hiljada ljudi, intonirane su himne Srbije i Slovenije. Hiljade srpskih navijača zdušno su pevali u glas, stvarajući uzbudljivu atmosferu, dok su i naši reprezentativci pokazali svoju predanost i motivaciju.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Srbija je na premijeri turnira poražena od Engleske minimalnim rezultatom 0:1, dok su Slovenci remizirali sa Dancima (1:1). Ovi rezultati dodatno stvaraju neizvesnost pred meč koji je bolje Slovenija otvorila, jer je svakom timu pobeda od velike važnosti za dalji plasman na prvenstvu.

Treba reći da su svi srpski reprezentativci bili emotivni pred početak meča, svesni da je čitava priča stala u današnjih 90 minuta. Piksijevi "orlovi" su otpevali himnu, a po završetku intoniranja "Bože pravde" je Dušan Tadić zatvorio oči na dve sekunde.

Posle toga se okrenuo ka svojim saborcima i povikao „Ajmo“, dok su ostali igrači su to pozdravili aplauzom. Istovremeno se vezista Andrija Živković okrenuo i prekrstio pre starta duela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading