NAPADAČ SLOVENIJE ZAPRETIO "ORLOVIMA"! Moramo da OVO uradimo!

Autor: Dražen Ostojić

Sport

19.06.2024

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u četvrtak od 15 časova na Alijanc areni.

NAPADAČ SLOVENIJE ZAPRETIO "ORLOVIMA"! Moramo da OVO uradimo!

Foto: tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije se nalazi u teškoj situaciji na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, gde će se sutra sastati sa reprezentacijom Slovenije na Alijanc areni od 15 časova.

Bez osvojenog boda, izabranici Dragana Stojkovića Piksija se suočavaju sa ogromnim pritiskom da ostvare pozitivan rezultat, dok Slovenci imaju jedan bod osvojen u remiju sa Dancima.

Andraž Šporar, napadač reprezentacije Slovenije, izražava optimizam pred ovaj ključni meč. Ističe da će zajedno sa kolegom Šeškom predstavljati najveću opasnost po gol Srbije. On takođe osvrće na prethodni meč sa Dancima, ističući da je Slovenija pokazala značajan napredak u drugom poluvremenu.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

- Da smo dobijali bolje lopte, mogli smo dati gol još u prvom poluvremenu, u kojem nismo pružili najbolje izdanje - rekao je Šporar o meču sa Dancima.

Slovenija je bila u zaostatku od jednog gola na poluvremenu ali je uspela da anulira minus, a mogla je i da režira preokret.

Ekipa Matjaža Keka je pokazala mnogo više od Danaca u drugom poluvremenu.

- Bili smo ekstremno opasni, napadali smo u tranziciji. Zaista nam je potrebno tako malo prostora da budemo pretnja za gol protivnika. Moramo biti kompaktni jer od toga kreće brza tranzicija. Većian defanzivaca je sporija od nas svakako, što mi moramo da koristimo. Moramo da pobedimo Srbiju u četvrtak - istakao je Andraž Šporar.

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. Juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), drugi susret na programu je protiv Slovenije 20. juna u Minhenu, na Alijanc areni, sa početkom od 15 časova. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading