SLAVIO UBICE SRBA I MUČKE PROVOKATORE: Raniji radovi Sadikua nagovestili da će provocirati Srbiju, a UEFA ga pustila na EVRO

Autor:

Sport

17.06.2024

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umišljeni novinar iz lažne države je sve samo ne izveštač koji zna šta je fer-plej i sportski duh.

SLAVIO UBICE SRBA I MUČKE PROVOKATORE: Raniji radovi Sadikua nagovestili da će provocirati Srbiju, a UEFA ga pustila na EVRO

Foto: instagram.com/arlindsadiku89

Arlind Sudiku, novinar iz lažne države Kosovo napravio je skandal u Gelzenkirhenu koji je UEFA mogla da spreči, a nije! On se dok je izveštavao sa Feltins arene i meča Srbija -Engleska na EVRO 2024 u jednom trenutku okrenuo ka srpskim navijačima i počeo da ih provokativno gestikulira. Pokazao je dvoglavog orla, simbol nepostojeće tvorevine Velike Albanije, što je izazvalo negodovanje navijača Srbije, koji su mu odmah uzvratili zvižducima.

Šta više, on je pozirao ispred srpskih navijača, okačio tu fotografiju na Instagram, napisao "Kosovo je srce Albanije" i tako podstakao istomišljenike da krenu sa uvredama na naš račun. I sve to dok oko vrata ima novinarsku akreditaciju. Imajući u vidu da je UEFA detaljno "skenirala" svakog izveštača koji je došao u Nemačku, nemoguće je da nisu znali za tamnu prošlost Sadikua.

 

 

Naime, Albanac iz nepostojeće tvorevine, koja sebe naziva nekakvom lažnom državom na prostoru Kosova i Metohije, ima dug staž provociranja i vređanja Srba, a dovoljno je samo posetiti njegov Instagram profil. On već godinama kači objave u kojima slavi ubice Srba, zlčinačku paravojnu formaciju Oslobodilačka vojska Kosova (OVK), ili kako to oni kažu UČK. Tako je i sada podelio fotografiju albanskog navijača koji je u uniformi OVK ušao na stadion u Dortmundu i navijao za Albaniju protiv Italije. Njega je UEFA pustila na stadion, pa zašto ne bi i Sadiku to objavio.

 

 

Navijača koji je upao na teren na tom melu lično poznaje i stao je još jednom objavom u njegovu odbranu. Dalje, na njegovim objavama se malo malo pojavi neko ko pokazuje albanskog dvoglavog orla. Zato ne čudi da se tu našlo mesta jza još jednog mučkog provokatora Granita Džaku.

 

 

Kapiten Švajcarske dobio je priznanje za igrača utakmice prvog kola na EP u kojem su pobedili Mađarsku sa 3:1. To je onaj isti Džaka koji je hteo da se bije sa fudbalerima Srbije na Mundijalu u Kataru posle mešusobnog meča i gde je pokazivao dvoglavog orla. Baš kao što je to radio i na Mundijalu u Rusiji 2018.

Takođe, "novinar" se slikao i sa Edijem Ramom, premijerom Albanije čiji su stavovi poznati po pitanju nezavisnosti lažne države Kosovo. Odnosno, na sva zvona propagira otimanje Kosova i Metohije, što je očigledno jedna od zvezda vodilja Sadikua.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading