NI SALE, NI PEŠIĆ! Đokovićev Dubai IZABRAO novog trenera!

Autor:

Sport

20.06.2024

00:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njega niko nije očekivao na klupi novog člana AdmiralBet ABA lige.

NI SALE, NI PEŠIĆ! Đokovićev Dubai IZABRAO novog trenera!

Foto: Republika.rs

Đorđe Đoković

Nakon nekoliko turbulentnih pregovora, čelnicima Dubija je konačno pošlo za rukom da pronađu novog trenera, koji će predvoditi novog člana AdmiralBet ABA lige u narednoj sezoni.

Nakon što su prvo razmatrali opcije sa selektorom Srbije Svetislavom Pešićem, pa zatim sa Aleksandrom Đorđevićem, koji je na kraju odustao od preuzimanja tima, Hrvat Jurica Golemac je postao prvi favorit za mesto trenera, a dogovor je konačno postignut i samo se čeka zvanična promocija.

Golemac će imati zadatak da formira potpuno novu ekipu koja će se takmičiti u najjačim regionalnim ligama. Sa iskustvom rada u ekipama kao što su Primorska i Cedevita Olimpija, Golemac će preuzeti ulogu vođe u stvaranju konkurentne ekipe koja će se boriti sa najboljim klubovima u regionu.

Foto: Starsport

Jurica Golemac

Očekuje se da će period koji sledi biti veoma naporan za Golemaca i čelnike kluba, s obzirom na potrebu formiranja potpuno nove ekipe. Vreme za pripremu nije mnogo, ali uz dolazak iskusnog stručnjaka, postoji optimizam da će se uspeti stvoriti tim koji će biti spreman da se nosi sa izazovima koji ih očekuju.

Podsetimo, funkciju potpredsednika i generalnog direktora Dubaija obavlja Đorđe Đoković, najmlađi brat najuspešnijeg tenisera u istoriji Novaka Đokovića, koji je bio jedan od najzaslužnijih u angažovanju hrvatskog stručnjaka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading