SLOVENCI "PUCAJU" OD SAMOPOUZDANJA! Evo koji rezultat PROGNOZIRAJU protiv Srbije! (VIDEO)

Autor: Dražen Ostojić

Sport

19.06.2024

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već su iznenadili favorizovanu Dansku.

SLOVENCI "PUCAJU" OD SAMOPOUZDANJA! Evo koji rezultat PROGNOZIRAJU protiv Srbije! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Fudbalska reprezentacija Slovenije remijem je otvorila Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, pošto je u prvom kolu Grupe C odigrala nerešeno sa favorizovanom Danskom (1:1).

Zato je u timu izabranika Matjaža Keka naglo poraslo samopouzdanje pred sutrašnju utakmicu protiv Srbije, kojoj su prethodnih godina zadali mnogo problema.

Pozitivan rezultat na startu takmičenja dodatno je podigao euforiju među slovenačkim navijačima, kojih u Minhenu ima u izobilju.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Prema rečima komentatora nacionalne TV Slovenija, Urbana Vinčića, na tribinama Alijanc arene biće oko 25 hiljada navijača "skijaša", koji će im dati dodatan vetar u leđa.

Naš izveštač upitao je slovenačke fanove kakav rezultat predviđaju u četvrtak, nešto posle 16.45 časova, na šta oni nisu imali dilemu:

- Biće 2:1 za Sloveniju - samouvereno su rekli slovenački fanovi.

Sada je na Piksijevim izabranicima da odgovore na ovakav izazov i na terenu upišu prvu pobedu koja bi im širom otvorila vrata drugog kruga EURO 2024.

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. Juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), drugi susret na programu je protiv Slovenije 20. juna u Minhenu, na Alijanc areni, sa početkom od 15 časova. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading