ŠOK! Izboden navijač na EVRO! Preminuo na licu mesta!

Autor:

Sport

15.06.2024

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene u Nemačkoj.

ŠOK! Izboden navijač na EVRO! Preminuo na licu mesta!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon utakmice između Nemačke i Škotske, koja je završena visokom pobjedom ''Pancera''od 5:1, dogodio se tragičan incident. Naime, prema informacijama Bilda, nakon utakmice je došlo do masovne tučnjave na sportskom terenu  Unterliederbaka u Frankfurtu, u kojoj je izboden 31-godišnji navijač. Iako su policijske snage odmah intervenisale, nažalost, nesretnom navijaču nije bilo spasa.

Nakon izbijanja tuče i napada na navijača, osumnjičeni za napad se sam predao policiji. Iako motivi sukoba još nisu poznati, činjenica da se osumnjičeni sam predao ukazuje na to da bi istražitelji mogli brzo doći do saznanja o uzrocima ovog tragičnog događaja. Ovaj tragičan događaj baca senku na sportski događaj koji je trebao biti prilika za radost i slavlje. Nadamo se da će istražitelji brzo rasvijetliti ovaj slučaj i privedi osumnjičenog pravdi.

Njemačka je slavila ubjedljivu pobjedu nad Škotskom, postigavši pet golova, od čega su tri postignuta već u prvom poluvremenu. Golove su postigli Florijan i Kai Haverc, dok su u drugom poluvremenu mrežu Škotske zatresli Niclas Fikling i Emre Džan. Jedini gol za Škotsku postigao je Antonio Ridiger autogolom. Ova pobeda je svakako razlog za slavlje za nemačke navijače, ali nažalost, zbog tragičnog incidenta, radost je pomućena. Nadamo se da se više ovakvi događaji neće ponoviti i da će fudbal biti u prvom planu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading