"POVEDI IH, DRAGANE, DRAGANE, SVE DO POBEDE!" Piksi i fudbaleri Srbije dobili HIT-PESMU pred EVRO 2024 (VIDEO)

Autor:

Sport

14.06.2024

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrška od mlade pevačice.

"POVEDI IH, DRAGANE, DRAGANE, SVE DO POBEDE!" Piksi i fudbaleri Srbije dobili HIT-PESMU pred EVRO 2024 (VIDEO)

Foto: Prinrksrin

EVU Srbiji se ove godine ne oseća toliko euforija kao što je to bio slučaj pre dve godine kada se igrao Mundijal u Kataru. Međutim, poslednjih dana glavna i neizbežna tema jeste Evropsko prvenstvo, a pesme podrške "orlovima" postale su pravi hit na društvenim mrežama.

Jedna od pesama koja je postala izuzetno popularna jeste numera Bojane Golubović, pevačice koja se takmičila na Pinkovim zvezdama, a koja je na veoma zanimljiv način pružila podršku reprezentaciji. Posebno je zanimljiv refren koji se odnosi na selektora Dragana Stojkovića Piksija. Pesma je izazvala mnogobrojne komentare, a refren koji se odnosi na Piksija glasi: "Ajde Piksi pun je sada stadion, da Srbija bude sada šampion. Neka svaka zemlja sada ovo zna, da Srbina samo sloga spasava. Povedi ih Dragane, Dragane, vodi ih sve do pobede."

EVO KAKO ZVUČI:

 

 


Srbija će prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu igrati protiv Engleske u nedelju 16. juna od 21:00. Zatim je pred našim reprezentativcima susret sa Slovenijom 21. od 15:00, a za kraj i meč sa Dancima 25. juna od 21:00.

Očekuje se da će navijačka euforija dostići vrhunac tokom ovih utakmica, a publika će sa nestrpljenjem iščekivati rezultate. Srbija ima sjajnu priliku da pokaže svoj kvalitet i borbenost na evropskoj fudbalskoj sceni, a navijači će sigurno biti uz "orlove" u svakom trenutku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading