ŠKOTI NAPRAVILI POTPUNU LUDNICU ISPRED HOTELA: Idu sa gajdama, pevaju, Srbi ne mogu da spavaju! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.06.2024

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ludnica u Augzburgu!

ŠKOTI NAPRAVILI POTPUNU LUDNICU ISPRED HOTELA: Idu sa gajdama, pevaju, Srbi ne mogu da spavaju! (VIDEO)

Foto: Republika

Od kako su stigli u Augzburg fudbaleri Srbije imaju veliku podršku naših navijača. To govori činjenica da su juče na treningu bili oko 3.000 na tribinama i bodrili ih dok su se ''orlovi'' spremali za naredne izazove. Podrška nije izostala ni od Škota, koji su došli ispred hotel Maksimilijan gde su naši reprezentativci smešteni i pevali im pesme, slikali se sa igračima i poručili da će navijati za Srbiju protiv Engleske, jer kako kažu MRZE ENGLEZE, a naš portal je zabeležio sve to.

Škoti pokazuju kolika su ''braća'' i nisu se zaustavili samo na navijanju. Naime, oni su došli ispred hotela gde su naši reprezentativci, svi u transu, gajdama i tako ponovo pokazali za koga će navijati protiv Engleske u nedelju. Ovo pokazuje da ''orlovi'' imaju ogromnu podršku i biće zanimljivo kada utakmice počne, da li će Škoti ići sa srpskim navijačima na istu tribinu i navijati.

 

 

Novo izdanje, 17. po redu Evopsko prvenstvo kreće sutra Ovo takmičenje održaće se u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula, a prva utakmice je između Pancera i Škotske, 14. juna od 21.00 čas na Alijan Areni u Minhenu. Naš nacionalni tim se posle 24 godina našao na evropskom smotri, a svoj prvi meč igra protiv Engleza 16. juna od 21.00 čas u Gelzenkirhenu na Ventlis areni.

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading