SRBIJA NA NOGAMA: Selektor Dragan Stojković se obraća naciji!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.05.2024

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je i taj trenutak.

SRBIJA NA NOGAMA: Selektor Dragan Stojković se obraća naciji!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, danas će u 9 časova saopštiti kojih 26 fudbalera će biti na spisku za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Piksi je odlučio da ostavi malo vremena pred objavljivanje konačnog spiska, jer je još uvek neizvesna situacija sa povređenima Nemanjom Gudeljom i Srđanom Babićem.

Nemanja Gudelj i Srđan Babić su trenutno pod znakom pitanja zbog povreda, što je stvorilo neizvesnost oko njihovog učešća na Evropskom prvenstvu. Očekuje se da će Piksi doneti konačnu odluku o njihovom statusu u poslednjm trenutku.

Nije isključeno da će Piksi u Nemačku povesti i jednog mladog igrača koji želi da se dokaže i na internacionalnoj sceni. Mladi talenti poput Sameda Baždara, Aleksandra Ćirkovića, Matije Gluščevića i Mihaila Ivanovića imaju priliku da se nađu na spisku za Evropsko prvenstvo, što bi bilo veliko priznanje za njihov rad i talenat.

Na širem spisku reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo nalaze se brojni talentovani fudbaleri, među kojima su i igrači iz Superlige. Crvena zvezda i Partizan imaju po dva predstavnika na spisku, dok se očekuje da će i neko od fudbalera iz Superlige dobiti poziv.

 

 

Ono što je u ovom momentu jedino jsno, jeste činjenica da ovoga leta u dresu "orlova" na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, nečemo gledati Nemanju Radonjića koji se neće odazvati na poziv seletora Stojkovića.

Evropsko prvenstvo u Nemačkoj predstavlja veliki izazov za reprezentaciju Srbije, koja će prvi put posle 24 godine učestvovati na ovom takmičenju. "Orlovi" se nalaze u "grupi C" sa izabranim selekcijama Engleske Slovenije i Danske, a prvi meč ih očekuje 16. juna protiv Engleske.

Dragan Stojković Piksi, kao iskusni trener i bivši fudbaler, ima težak zadatak da odabere najbolje fudbalere za predstojeće takmičenje, ali sa širokim spiskom kvalitetnih igrača, Srbija ima razloga za optimizam pred Evropsko prvenstvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading