KEJT USKORO PONOVO U JAVNOSTI?! Posle "Pozdrava bojama" princeza od Velsa namerava da se pojavi na velikom nacionalnom događaju

Autor:

Svet

29.06.2024

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Endrjuz je dodala da Kejt doživljava dobre i loše dane, dok nastavlja sa lečenjem raka.

KEJT USKORO PONOVO U JAVNOSTI?! Posle "Pozdrava bojama" princeza od Velsa namerava da se pojavi na velikom nacionalnom događaju

Foto: www.profimedia.rs

kejt midlton

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, oduševila je kraljevske obožavaoce pojavljivanjem na "Pozdravu bojama" ovog meseca, a čekanje možda neće biti dugo pre nego što je ponovo vidimo.

Prema rečima jednog kraljevskog stručnjaka, 42-godišnja princeza bi volela da ode na Vimbldon ove godine, ako joj zdravlje bude dozvolilo.

- Njeno lečenje je u toku i trajaće narednih nekoliko meseci, ali koliko sam razumela, ona bi volela da poseti teniski turnir u Vimbldonu, čiji je pokrovitelj, ako joj zdravlje bude dozvolilo - rekla je Emili Endrjuz magazinu Grazia.

Ona je dodala da Kejt doživljava dobre i loše dane, dok nastavlja sa lečenjem raka.

Ranije ovog meseca, predsednik All England Club-a, koji je domaćin Vimbldona, upitan je da li će princeza od Velsa prisustvovati.

Naš prioritet je, očigledno, da naš pokrovitelj ima vremena da se oporavi i sigurno nećemo vršiti dodatni pritisak na njen oporavak, spekulišući o njenom prisustvu na ovogodišnjem prvenstvu - rekla je Debora Dževans na brifingu za medije.

Obično, princeza od Velsa svake godine posećuje Vimbldon i uručuje trofeje pobednicima.

Foto: Tanjug/AP

Vimbldon

Vimbldon se održava tokom 14 dana i ove godine traje od ponedeljka, 1. jula, do nedelje, 14. jula, pri čemu je finale singla za žene zakazano za poslednju subotu, a finale singla za muškarce poslednjeg dana.

Podsetimo, Kejt Midlton nedavno je prisustvovala obeležavanju službenog rođendana kralja Čarlsa III na čuvenom događaju "Pozdrav bojama" u Londonu. Princeza od Velsa bila je poslednji put na javnom događaju pre šest meseci, a 22. marta je saopštila da boluje od raka.

Kada je Kejt Midlton izašla na balkon Bakingemske palate, u društvu svoje dece, princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luisa, masa je zagrmela. Palata je ranije naznačila da princeza, koja nije viđena u javnosti od Božića, neće obavljati javne dužnosti dok se leči od raka. Međutim, nakon što je došlo do poboljšanja u njenom zdravstvenom stanju, Kejt, koja prolazi kroz preventivnu hemoterapiju, odlučila je da želi da prisustvuje ceremoniji.

- To je bila odluka princeze i samo njena - rekao je izvor blizak porodici za Vanity Fair.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading