KREĆE I NOVAK: Najnovije vesti iz Pariza - Đoković je ovo čekao punih 11 godina!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.05.2024

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno će odgirati jedan međusobni duel.

KREĆE I NOVAK: Najnovije vesti iz Pariza - Đoković je ovo čekao punih 11 godina!

Foto: Instagram.com/ djokernole

Sve prethodno se zaboravlja. Operacija "Osvajanje Pariza" može da počne.

Nakon što je osvojio titulu na Rolan Garosu prošle godine kada je u velikom finalu savladao Norvežanina Kaspera Ruda 3:0 (7:6, 6:3, 7:5), Novak Đoković se vraća na teren kako bi branio svoj šampionski naslov. Prvi korak ka tom cilju biće meč protiv Pjera Iga Erbera, a ovo će biti njihov drugi međusobni susret, prvi posle jedanaest godina.

Pripremajući se za ovaj turnir, Đoković je učestvovao na turnirima u Ženevi i Rimu, ali nije uspeo da postigne željeni rezultat. Eliminacija u polufinalu Ženeve, kao i ranija eliminacija u Rimu, nisu pokolebale Đokovića, jer zna da su Rolan Garos i Olimpijske igre na šljaci glavni ciljevi sezone.

Da podsetimo, prvi i jedini put kada svu dvojica tenisera odigrali međusobni meč, dogodil ose to, sada već davne 2013. godine kada su se sastali u šesnaestini finala ATP turnira kategorije 1000 u francuskoj prestonici, a najbolji teniser sveta Novak Đoković je slavio rezultatom 2:0 (7:6, 6:3).

Foto: Instagram.com/djokernole

Povratak na mesto uspeha - Novak Đoković

 

Svi ljubitelji tenisa imaće priliku da prate ovaj meč putem direktog prenosa na TV Eurosport, a duel neće početki pre 20.15 časova.

Novak Đoković će sigurno dati sve od sebe kako bi započeo svoj pohod ka odbrani titule na najbolji mogući način, a meč protiv Pjera Iga Erbera obećava uzbuđenje i teniski spektakl. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se ovaj meč odigrati i ko će izaći kao pobednik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading