"NAŠE SUNCE MALO, NEMA JE TAKO DUGO!" ZA DANKOM ILIĆ POTRAGA TRAJE SKORO TRI MESECA: Porodica gaji nadu i dalje, ali svaki dan koji prođe bez vesti o njoj povećava agoniju!

Autor:

Hronika

15.06.2024

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Gajim nadu, odnosno svi mi potajno gajimo nadu, da će nam se Danka, naše sunce malo, odnekuda pojaviti..."

"NAŠE SUNCE MALO, NEMA JE TAKO DUGO!" ZA DANKOM ILIĆ POTRAGA TRAJE SKORO TRI MESECA: Porodica gaji nadu i dalje, ali svaki dan koji prođe bez vesti o njoj povećava agoniju!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže,

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora. Policija je nakon 10 dana potrage uhapsila Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića iz Bora, osumnjičene da su devojčicu udarili automobilom, stavili njeno telo u gepek i odneli ga na deponiju. Prema izveštajima, devojčica je navodno udarena autom i preminula, nakon čega su osumnjičeni, Srđan Janković i Dejan Dragijević, navodno sakrili njeno telo na deponiju.

Gajim nadu, odnosno svi mi potajno gajimo nadu, da će nam se Danka, naše sunce malo, odnekuda pojaviti. Ali surova dešavanja, odnosno realnost da je nema tako dugo, uništavaju nas svaki dan -  kazao je Miloš Ilić, otac male Danke ranije za Republiku. 

Srđan Janković se branio ćutanjem nakon hapšenja, dok je Dejan Dragijević izneo detaljnu priču o tome kako je devojčica preminula, opisujući da ju je nakon udarca davao golim rukama. Iako je Dragijević dao ovaj detaljan iskaz, telo devojčice nije pronađeno uprkos intenzivnoj potrazi na deponiji i drugim mestima koje su pretraživali.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Danka Ilić

Inače, o osumnjičenim za ubistvo ćerke Miloš kaže da ima određeno mišljenje, ali ga šokiraju ponašanjem koje menjaju u istrazi zločina koji su prvobitno priznali, pa porekli.

Zašto je neko nešto priznao ako nije uradio?! Ja ipak verujem da ta dvojica jesu nešto uradili sa mojom mezimicom. Dete im nikada neću oprostiti dok sam živ - istakao je neutešni otac, spuštajući glavu da mu se ne vide suze u očima. 

Ovaj slučaj je duboko potresao javnost zbog okrutnosti zločina i činjenice da telo još nije pronađeno, što dodatno otežava situaciju za porodicu nestale devojčice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://www.youtube.com/@RepublikaHronika

Komentari (1)

Loading
Velja

15.06.2024 20:02

Bato otac slusaj. Dal je to moja cerka njegov sin bi vec bio mrtav.... R. Z. otac cerke.