"SAT JE FALŠ, VREDI 200 EVRA!" Mesar ubeđivao sudiju da je sve stekao "pošteno" - I BELIVUKOVA ŽENA DANAS ISPITANA!

Autor:

Hronika

23.05.2024

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naredni glavni pretres biće 4. jula u 10 časova.

"SAT JE FALŠ, VREDI 200 EVRA!" Mesar ubeđivao sudiju da je sve stekao "pošteno" - I BELIVUKOVA ŽENA DANAS ISPITANA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/Rade Prelić, E-Stock

Suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću, njihovim suprugama Bojani Belivuk i Tanji Miljković, kao i Filipu Ivanovskom i njegovoj supruzi Mariji Ivanovski, nastavlja se danas pred Specijalnim sudom u Beogradu.

Tužilaštvo ih, tereti da su prljav novac zarađen od kriminala ulagali u legalne tokove kupovinom stanova, kuća, građevinskog materijala, placeva, automobila i satova. Optužnicom je inače obuhvaćena i Belivukova tašta, Snežana Đorđević, koja se na prošlom suđenju održanom početkom aprila nije pojavila.

Nakon što je sudija pročitala dokumentaciju, o prepisci koja je nastala preko e-mail adrese na njenom telefonu, Bojana Belivuk se kratko izjasnila:

- Prema savetu branioca, za sad nemam ništa da izjavim

Lazarević o oduzetim predmetima od Belivuk Veljka:

- Ništa ne dokazuje da ima bilo kakve veze sa nekim krivičnim delom. Od 23. 4. 2021. godine oduzeto je 142 novčanice od 200 dinara, 160 od 100 dinara, 268 od 50 dinara, 408 od po 20 dinara i 330 od apoenima od 10 dinara, sigurno ćete se složiti da je to zapravo kasica prasica od dece

O oduzetom rolexu i novcu Veljko Belivuk nema ništa da izjavi, kako kaže, sačekaće da se završi uvid u svu dokumentaciju pa će onda da se izjasni

Marko Miljković: Ja sam se izjasnio da je novac moja ušteđevina iz raznih poslova koje sam radio, nikada nisam bio prijavljen niti ću biti prijavljen. Što se tiče jednog sata Brajtling to je falš, nisam ni znao da je kod mene i vredi 200 evra, bio sam prevaren kad sam bio mlađi i možemo da utvrdimo da je falš, a o Rolexu se ne bih sad izjašnjavao.

Naredni glavni pretres biće 4. jula u 10 časova.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading