PAKAO IZA VRATA MRTVE VOŽDOVČANKE! KOMŠIJE OTKRILE JEZIVE DETALJE NJENOG ŽIVOTA: "Zloslutna tišina tog stana, poslednjih dana je izgledala katastrofalno"

Autor:

Hronika

23.06.2024

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muž ju je, prema sumnjama, godinama unazad fizički i psihički zlostavljao.

PAKAO IZA VRATA MRTVE VOŽDOVČANKE! KOMŠIJE OTKRILE JEZIVE DETALJE NJENOG ŽIVOTA: "Zloslutna tišina tog stana, poslednjih dana je izgledala katastrofalno"

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sonja Radoš (50), direktorka u jednoj PR kompaniji, pronađena je mrtva u svom stanu na Voždovcu, a sumnja se da ju je nevenčani suprug Nemanja Š. brutalno pretukao. Osumnjičeni je određen pritvor do 48 sati, a policija je izdala saopštenje u kojem navodi da će obdukcija utvrditi tačan uzrok smrti.

Sonja Radoš bila je zaova poznate voditeljke Ane Pendić Radoš, koja je udata za Sonjinog brata Vojkana Radoša, uspešnog poslovnog čoveka. Ova porodična veza dodatno je privukla pažnju javnosti ka ovom tragičnom događaju.

Komšije su izjavile da su nekoliko dana pre tragedije primetile Sonju i Nemanju, pri čemu je Sonja delovala loše i nemoćno. Jedna komšinica je čak izjavila da je Sonja izgledala kao da je pretučena i da veruje da je Nemanja godinama psihički zlostavljao svoju suprugu.

Tragedija je zatekla komšije u zgradi na Voždovcu, koje su izjavile da je cela zgrada bila prepuna policije i forenzičara nakon Sonjine smrti. Ispričali su da su bili u šoku i da nikada nisu čuli buku iz stana Sonje i Nemanje.

Nemanja Š. je, prema nezvaničnim informacijama, priznao policiji da je tukao svoju suprugu, pri čemu su na Sonjinom telu bile vidljive povrede, a noge su bile u podlivima.

Ovaj tragični događaj ostavlja šok i nevericu među komšijama i javnošću, a istraga će utvrditi sve okolnosti koje su dovele do smrti Sonje Radoš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading