UDARNO! PREMINUO UBICA NIKOLE BOJOVIĆA: Saša Cvetanović zvani PIT BUL umro u zatvoru!

Autor:

Hronika

23.06.2024

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo u Padinskoj skeli!

UDARNO! PREMINUO UBICA NIKOLE BOJOVIĆA: Saša Cvetanović zvani PIT BUL umro u zatvoru!

Foto: MUP

Saša Cvetanović, poznatiji kao Pit Bul, preminuo je u Kazneno popravnom zavodu Padinska skela u kom je služio kaznu zbog ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića. Prema nezvaničnim informacijama, Cvetanović je bio sam u svojoj ćeliji u trenutku smrti. Naš sagovornik otkriva da je Cvetanović već duže vreme patio od srčanih tegoba, što bi moglo da bude povezano sa njegovim iznenadnim preminućem. Više javno tužilaštvo u Beogradu je naložilo obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Nikola Bojović, brat ozloglašenog Luke Bojovića, ubijen je 29. aprila 2013. godine u centru Beograda dok je išao da odnese doručak svom ocu. Cvetanović je identifikovan kao napadač koji je pucao u Nikolu Bojovića, što je dovelo do njegovog tragičnog kraja.

Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti i bio je predmet intenzivne medijske pokrivenosti zbog svoje povezanosti sa kriminalnim miljeom i obračunima unutar istog.

Iako je Cvetanović bio osuđen zbog teškog zločina, njegova iznenadna smrt u zatvoru izaziva dodatnu pažnju i šokira mnoge. Detalji iza ovog tragičnog događaja još uvek su pod istragom, a javnost sa nestrpljenjem očekuje rezultate obdukcije kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti ovog kontroverznog lika iz srpskog podzemlja.

Ova iznenadna vest šokirala je domaću i regionalnu javnost!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading