OTKRIVAMO KAKVO JE STANJE IZBODENOG LESKOVČANINA (19): Iz Kliničkog centra javili ovo, pa iznenadili sve!

Autor:

Hronika

23.06.2024

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni za napad je uhapšen.

OTKRIVAMO KAKVO JE STANJE IZBODENOG LESKOVČANINA (19): Iz Kliničkog centra javili ovo, pa iznenadili sve!

Foto: Shutterstock

Mladi Leskovčanin F. M. (19) trenutno se oporavlja od više ubodnih rana koje je zadobio u petak u ranim jutarnjim satima. Prema saopštenju niškog Kliničkog centra, pacijent je bio priključen na aparat za mehaničku ventilaciju, ali sada diše bez potpore. Trenutno je svestan, komunikativan i hemodinamički stabilan, ali i dalje se nalazi na intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju.

Incident se dogodio u Ulici Južnomoravskih brigada, kada je mladić zadobio više ubodnih rana u predelu abdomena i grudnog koša. Nakon što ga je brat doveo u leskovačku Opštu bolnicu, F. M. je prebačen u Klinički centar u Nišu radi daljeg lečenja.

Osumnjičeni za napad, M. C. (18) iz Leskovca, pobegao je sa lica mesta, ali je policija uspela da ga pronađe i uhapsi. Prema saopštenju Policijske uprave, on se sumnjiči za krivično delo ubistvo u pokušaju, zbog toga što je povređenom mladiću, posle kraće rasprave, nožem zadao teške telesne povrede opasne po život. M. C. je uz krivičnu prijavu predat nadležnom tužilaštvu.

Očekuje se dalji razvoj situacije u ovom slučaju, dok se mladić nastavlja sa oporavkom od teških povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading