PIT BULOVA REČENICA LEDI KRV U ŽILAMA: Ubica Nikole Bojovića PREDVIDEO SVOJU SMRT?! U sudnici izgovorio JEZIVE REČI

Autor:

Hronika

23.06.2024

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegove reči režu kao žiletom!

PIT BULOVA REČENICA LEDI KRV U ŽILAMA: Ubica Nikole Bojovića PREDVIDEO SVOJU SMRT?! U sudnici izgovorio JEZIVE REČI

Foto: Public/Tanjug/AP/MUP Srbije

Saša Cvetanović, poznat kao Pit Bul, koji je pravosnažno osuđen zbog ubistva Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, preminuo je u KPZ Beograd u kom je služio kaznu, potvrđeno je za Telegraf.rs u Upravi za izršenje krivičnih sankcija (UIKS).

"Osuđenik Saša Cvetanović nije se jutros probudio iz sna. Reagovale su odmah medicinske tehničarke iz zatvorske Službe za zdravstvenu zaštitu, a ubrzo je stigla i ekipa Hitne pomoći u KPZ Beograd, gde je Cvetanović izdržavao kaznu zatvora. Obavesteni su policija, tužilaštvo i sud, a telo je, u skladu sa zakonskom procedurom, upućeno na obdukciju", navode.

Prema nezvaničnim saznanjima našeg portala, Cvetanović je duže vreme primao terapiju za visok krvni pritisak i kardiovaskularne komplikacije i tegobe.

Podsetimo, Nikola Bojović, rođeni brat Luke Bojovića, ubijen je 29. aprila 2013. godine u Beogradu.

Predvideo sopstvenu smrt?

Cvetanović, koji neposredni izvršilac ubistva rođenog brata Luke Bojovića je u završnoj reči u sudu 2018. godine izjavio da se ne plaši kazne jer "zna da će biti ubijen u zatvoru".

Podsetimo, Nikola Bojović ubijen je 29. aprila 2013. godine u centru Beograda, u 7.05 sati, naočigled brojnih prolaznika, u Ulici carice Milice kod broja 11, kada je krenuo u pekaru. Prema tvrdnjama tužilaštva, neposredni izvršilac ubistva je Saša Cvetanović, koji to negira, dok je Ratko Koljenšić optužen da mu je pokazao Bojovića.

Podsetimo, prema prvim informacijama, Cvetanović je preminuo u snu, a obdukcijski nalaz će pokazati da li je smrt nastala prirodnim putem..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading