NEMA ODMORA ZA KECMANOVIĆE! Kostini roditelji PONOVO PRED SUDIJOM, evo ko ih tuži i zašto

Autor:

Hronika

23.06.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi dan - novi parnični postupak protiv roditelja dečaka-ubice Koste Kecmanovića.

NEMA ODMORA ZA KECMANOVIĆE! Kostini roditelji PONOVO PRED SUDIJOM, evo ko ih tuži i zašto

Foto: Privatna arhiva, printscreen, Dragan Kadic

U Višem sudu u Beogradu sutra počinje parnični postupak protiv Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja dečaka Koste Kecmanovića, koji je 3. maja prošle godine u školi ubio 10 ljudi, a po tužbi nastavnice istorije koja je tada ranjena.

Suđenje će početi pripremnim ročištem na kojem će obe strane u postupku izneti svoje dokazne predloge, a kada sudija odluči o tim predlozima zaključiće pripremno ročište i zakazati glavnu raspravu.   

Republika

Foto: Facebook

nastavnica istorije Tatjana S.

Nastavnica istorije Tatjana S. podnela je tužbu protiv Kecmanovića za naknadu nematerijalne štete usled pretrpljenog fizičkog bola, straha, umanjenja životne aktivnosti

Iz suda navode da je tužba protiv bračnog para Kecmanović podneta jer oni ne odgovaraju za zločin koji je njihov sin počinio, ali odgovaraju za štetu koje uzrokuje njihovo maloletno dete usled lošeg vaspitanja, rđavog primera ili porodičnih navika koje su mu roditelji dali.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Kosta Kecamnović

Ovo je peta tužba u parničnom postupku protiv roditelja maloletnog Koste, koji je 3. maja prošle godine u OŠ “Vladislav Ribnikar” ubio devet vršnjaka i čuvara te škole. 

Prvu su podneli članovi porodice jedne devojčice koja je poginula tog dana, a drugu 27 članova porodica ubijenih, treću i četvrtu dvojica maloletnika koji su ranjeni tom prilikom.

U toku je za javnost zatvoren krivični postupak protiv roditelja, instruktora i vlasnika streljane u kojoj je, kako se sumnja, maloletnik vežbao pucanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Bond

23.06.2024 21:43

Roditelji Koste su psihijatrijski slučajevi. Način sticanja nekretnina i novca u kome su bili tim i deo bande koja je odlično organizovana - koja prisvaja otete tudje pare i nepokretnosti po Srbiji - najbolje govori o tome koliko su bili zainteresovani za vaspitanje deteta koga su pretrpavali skupim igračkama od njegove treće godine bez trunke empatije prema dečaku. Bezodećajna majka ga je kažnjavala za male greške kao da su velike, najveće. U zatvor ih treba strpati oboje. Pokrenuti istragu o biznis bandi čiji su deo u kojoj su " ugledni gradjani " koji uz put orgijaju, drogiraju i opijaju se na odabranim mestima. Imaju svoje izvršioce sa kojima se druže a koji za njih pozajmljene pare i iznudom naplaćuju zelenaške kamate, oduzimaju automobile i nekretnine. Poseduju policijske automobile sa rotacionim svetlima ( kopiraju policiju ) i upadaju ljudima u stanove. Poznati advokati od kojih jedan zastupa pedofila na sudu - su deo ove bande koja i sada ali diskretni je hara Srbijom. Advokat Bojović sa kćeri koji zastupa ova dva bedna roditelja inače častan i pravičan čovek do sada sigurno nikada nije imao posla sa kriminalcima ovakvog kalibra.

Odgovori 10 4
Odličan komentar

24.06.2024 01:06

@Bond - Dali ste pravi komentar.Rekli ste suštinu i čistu istinu.

Tanja

24.06.2024 09:14

@Bond - Naše dece nema zauvek i čika Dragana. Zato je i vodao decu po raznim pucačkim aktivnostima. Sad samo hoće da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje ili u Ukrajinu.

Preživela pakao

23.06.2024 22:11

Kad samo pomislim šta je ova žena preživela,kakav užas,kakve muke,kakav stres,kakve bolove...jaoooo...to samo ona zna.