RODITELJI DECE UBIJENE U "RIBNIKARU" I DALJE BEZ ODGOVORA: "Miljana će sud da ubedi da je njen DNK na razne načine mogao da dospe na metak - to je njena struka, to radi maherski!"

Autor:

Hronika

22.05.2024

11:45

Zašto su naša dobra deca njihove žrtve, zašto su ubijena, upitali su ogorčeni roditelji na suđenju Kecmanovićima.

RODITELJI DECE UBIJENE U "RIBNIKARU" I DALJE BEZ ODGOVORA: "Miljana će sud da ubedi da je njen DNK na razne načine mogao da dospe na metak - to je njena struka, to radi maherski!"

Privatna arhiva, printscreen, Dragan Kadic

Komentari (21)

Loading
dr

22.05.2024 13:01

Kako zasto? Pa zbog reklame i sopstvene promocije. Ko garantuje da oni od prvog dana nisu sina spremali za zlocin? Ko garantuje da mu otac blizak sa Zemunskim klanom sa kojima je bio hapsen u Sablji nije dao ideju? Ko veruje da majka koja kriminalcima zatura DNK tragove nije razradila strategiju? Zli geni zlo vaspitanje, pa kako ocekivati drugaciji ishod? Sad i oni kriminalci koji nisu culi za vestine koje poseduje Miljana Kecmanovic, znace kome da se obrate i kome debelo da plate. Da zavrsi fakultet u roku nije znala, trebalo joj je duplo vise vremena i uticaj svekra akademika da je kao loseg studenta pogura do diplome i progura da se zaposli na fakultetu. Moguce da greske u vestacenju nisu stvar odluke vec neznanja i nesposobnosti, ali je gospodja uspela da svoje neznanje debelo naplati kriminalcima. Takodje svi su sada culi za Vladimira Kecmanovica, te mogu da pohrle njemu na preglede pod uslovom da zaborave da je bio najgori student, da mu je diplomu obezbedio otac akademik kao i specijalizaciju na koju kao los student nije imao pravo, ali uticaj i pare akademika su to sredili. Sa koliko gordosti se krecu te spodobe, koliko se bahate, koliko su nadobudni a najgori studenti koji su se na nezakonite nacine dokopali polozaja. Umesto da se stide oni veruju da im je sve dozvoljeno.

Odgovori 31 9
Tanja

22.05.2024 13:40

@dr - Sve ste upravu. Roditelje i najmlađeg masovnog ubice na svetu samo interesuje da izvrdaju i što pre pobegnu u London. Što naše dece nema zauvek i čika Dragana baš ih briga... Al da majka najmlađeg masovnog ubice na svetu radi i dalje u prosveti sramota.

Odgovori 23 14
Si

22.05.2024 13:43

@dr - @dr,zaboravio si napisati, da je i Miljanin otac bogat, kupi Kecmanovice u paketu! I ako ih je stari akademik Kecmanovic gurao i zaposlio, znaci da su svi korumpirani, lopovi i isti kao oni, jer do 3.maja su bili crem de la crem, ugledni, stari akademik je umro, davno, gde su svi ti koji to znaju pa da Kecmanovicku smene ili otkaz joj daju, mogli su to uraditi davnih Dana, Al nisu! A zasto?! Zaključi sam dr!

Odgovori 17 6
Zoki

22.05.2024 13:02

Najpre, ubica je maloletno dete Kosta, koje nazalost ne odgovara krivicno, tu je vec mali pomutio ceo sistem, Vladimir kao otac decaka i cije je oruzje mora odgovarati jer je odgovoran za svoje dete, kazna je max 12 god, sto je sramota, Al takvo nam je sudstvo i zakoni, majka Miljana nece u zatvor jer njen dnk je mogao biti svuda i je svuda, jer zivila je u tom stanu, maloga treba leciti, jer to sto je napravio nije normalno niti ima opravdanja za to, ne postoji! Mi sad mozemo pricat do sudnjeg dana, mali je trpeo vršnjaka nasilje, to se zna, verovatno je pukao i uradio to zlo! Još je veca agonija sto se stalno svi pitaju zasto, a nema odgovora! Nikada pravda nece biti zadovoljena, i da ih sve osude na smrt, sto nije moguce, Al recimo da je moguce, ni tada se zivoti vratit nece! I to sto se piskara, Miljana došla obucena ovako onako, sveze frizure, naocale stikle, pa jel to vazno, bitno, to su ne bitne gluposti, gde je pogledala, gde je otisla, s kim sedela, gubljenje vremena na nebitne stvari! Osudite oca, on je kriv, jer mali nije krivicno odgovoran i tu agoniju privedite kraju, zbog zrtava!

Odgovori 21 12
Negotinac

22.05.2024 13:59

@Zoki - Pa roditelji ubijenih odnosno pojedine majke svaki put komentarišu prvo garderobu i frizuru od Miljane, ne znam zašto im to toliko zapne za oko svaki put niti kakve to veze ima s masakrom. Čudno je da u ovakvom tragičnom gubitku oni imaju snage da komentirišu stajling, po njima bi ona morala da dođe s masnom kosom i polugola, pa bi opet rekli da ne poštuje žrtve, nigde veze...

Odgovori 13 12
xx

22.05.2024 16:55

@Negotinac - To kako dolazi na sud govori o njenom mentalnom stanju. Zabole nju i za zrtve i za roditelje i porodice zrtava. Njoj se nista nije desilo. Ona i dalje zivi kako je zivela. Bez trunke kajanja i savesti. Saucesnica u desetostrukom masakru, ne samo da uziva u zivotu, uziva i u nanetoj nesreci i bolu. U pozi 'mislioca" namesta se fotografima.

Yy

23.05.2024 10:13

@xx - @Xx.a.kako dolazi na sud, ili kako bi trebala, da znamo!

Alex

22.05.2024 18:19

@Zoki - Nece taj izaci na slobodu apsolutno nikada. Nazovi to lecenje ili kako god zelis, moze i dozivotni raspust i godisnji ali sasvim je jasno da mu nikada niko od strucnih lica nece dati procenu da moze normalno da funkcionise u spoljnoj sredini. Pitanje dal bi on to ponovio ili nesto jos strasnije je skroz suvisno. U to nema ni najmanje sumnje. Ni sad se nijedne sekunde nije pokajao zbog zlodela vec likuje nad patnjom porodica masakrirane dece. I da, kad neko pukne tad uradi nesto u afektu, ovo otelotvorenje samog satane je svoj krvavi pir planirao pola godine.

Miki

23.05.2024 10:21

@Alex - @Alex,ne bi smeo da izađe van nikada, ali bojim se da je sve to u vezi maloga polu informacije ili nedorečeno, mali je to uradio, ali prvo sto nije tacno, je snimak hapšenja, na jednom snimku se vidi da je to on, a na drugom gde ga izvode sa kapuljacom, nije, to se prepoznaje po telu, drugo gde je tacno smesten, tamo gde se pise, neverujem, zato sto novinari prate Miljanu u stopu, a letos su opisali u detalj cak i minđuše kakve je imala, dok je ulazila u ustanovu, a slike nigde, i to sta mali govori, isto je veliki?

Lucija

22.05.2024 13:04

Tuga i bol, koja nikada prestati nece! A ubica je unistio zivot i sebi i roditeljima i sestri, zasto dete drago, zasto😪

Odgovori 19 10
Majka

22.05.2024 15:04

@Lucija - Kakvo crno drago dete, nit je drago nit je dete, vec je zlo i monstrum

Odgovori 13 10
Traktor

22.05.2024 20:51

@Majka - A jeste krvoločni, ovaj sav svet se ne vidi od zle magle kakvo ljudsko biće proizvodi, ne osuđujte, bre!!!

Sonja

22.05.2024 23:16

@Majka - @majka, on je dete, koje ima 14 god, nije covek, ni starac, zena se metaforicki izrazila verovatno, jer je on zaista dete

Ja

22.05.2024 15:01

Otac je kriv to ne treba dokazivati.Za majku pustiti Kostu da dokaže njenu krivicu,njena krivica nema veze sa DNK..ona je izgleda psihički uništila Kostu i ovaj je puko.Sestra je trovala drugarice domestosom.Kompletna porodica su ubice i komplet su bolesni bez empatije prema drugima.

Odgovori 16 3
Vračar

22.05.2024 15:26

Ne razumem komentar u kome je neko rekao da je majka pripremala sina da pobije decu u školi! Zašto bi to radila? Šta bi time tačno postigla, osim javnog poniženja, srama i osuda? Kakav uticaj su na nju imala ta deca, da bi ona osetila potrebu da sprema svog sina da ih ubije? To su deca običnih ljudi, malo imućnijih, možda, ali na kraju krajeva sasvim običnih ljudi. To su DECA. Od kad su deca interesna sfera kriminalaca? Zašto bi ova žena planirala ubistvo dece koju čak ni ne poznaje? Previše se skreće sa teme i izmišljaju se scenariji koji su potpuno ludilo, jer stvar je čista - mali je evidentno imao predispozicije za sociopatski poremećaj ličnosti, koji se razvio i kulminirao. Pitanje je ZAŠTO se razvio i kulminirao? Da li zbog emotivno hladne majke? Da li zbog nasilnog oca? Da li zbog nekog vida zlostavljanja od strane roditelja? To je pitanje. Obično dete ne postaje ubica nakon par časova u streljani, kao što nisu sva deca koja piju na ekskurzijama alkosi.

Odgovori 23 5
Zemunac

22.05.2024 20:17

Nije to zbog struke vec je stvar koliko moze da laze. Narcisticki poremecaj joj omogucuje da bezgranicno laze i da se nikada ne postidi. Nemaju obraza, saosecanja, odgovornosti. Lazu cim zinu.

Zanima ne

24.05.2024 00:47

Kako se zove ili definiše, kada se detetu rugaju sto muca, kada se detetu ruga da je štreber, kada neko dete slavi rođendan i pozove sve drugare samo jednog namerno ne, kada beže od njega, kada mu se rugaju, pišu ruzni natpis ispred skole, kako se to zove i kakva su to deca, drugari!

Aca

24.05.2024 12:50

@Zanima ne - Napisao bih ti da se stidis ali ne verujem da osoba koja smislja lazi i indirektno osudjuje masakriranu decu ima obraza.

Zanima me

24.05.2024 17:52

@Aca - @aca, ako ne znas definiciju ili te sramota definisati, preskoci! Tako je lagano, a tako tesko, jel da?! Ssmo jedna rec:definicija?!

Tanja

24.05.2024 16:59

@Zanima ne - O problemima, smetnjama, željama najmlađeg masovnog ubice na svetu trebali su da brinu roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu. Roditelji doktor i prosvetni radnik da nižu zanemarivali ili žmurii da najmlađi masovni ubica na svetu ima problema ,danas bi naša deca i čika Dragan bili sa nama. Oni samo gledaju da izvrdaju ,a ne da duboko potraže gde su sve grešili a ne i dalje samo pokazuju svoju bahatost. Njih ne zanima što naše dece nema zauvek i čika Dragana. Oni samo gledaju da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Odgovor na pitanje

24.05.2024 14:33

Kosta je bio izrugivan, odbacen, maltretiran od dece i drugara! Svi su znali, skola nije smjela reagovat, zna se zasto, zbog elite i crem de la crem, sad je kasno! Dete od 10 god kada trpi vrsnjacko nasilje, tom detetu je to nesto najgore sto mu se moze događati u detinjstvu, naravno da tako nije trebao i smeo uraditi, ali dete je to koje je vapilo za pomoc! Mozete vi sad trabunjat da to nije istina, ali to je istina, pa rekla su deca u kameru odmah nakon masakra da je bio izrugivan i maltretiran, gde su te snimke nestale?! Kako roditelji i dalje mogu slat svoju decu u Ribnikar, skolu strave i uzasa, pa treba samo kroz hodnik strave proc?! Ima na Vračaru još 5 os skola, sta je to toliko neodoljivo i dalje u toj strasnoj ustanovi?!