OTKRIVENA VELIKA TAJNA ANE NIKOLIĆ: Sada će svima biti jasno zašto se POVUKLA U ILEGALU (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.06.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica pokazala kako se skockala tip-top, zacrtala sebi da se ne pojavljuje u javnosti dok ne dovede liniju do savršenstva.

OTKRIVENA VELIKA TAJNA ANE NIKOLIĆ: Sada će svima biti jasno zašto se POVUKLA U ILEGALU (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Iako je aktivna na društvenim mrežama, pevačica Ana Nikolić se već mesecima unazad ne pojavljuje u javnosti, čime je zaintrigirala svoje obožavaoce.

Međutim, sada je otkriveno da je namerno pobegla u ilegalu, dok se ne skocka tip-top za svoj povratak u punom sjaju.

Ona na svom Instagram profilu objavljije sadržaj kojim često šokira svoje fanove, a ovog puta je prijatno iznenadila sve one koji jedva čekaju da Nikolićka ponovo pali i žari javnom scenom kao nekada. 

 

 

Naime, pevačica se skinula u crni veš preko kog je imala providnu haljinu od mreže i preko plašt sa resama, pa je iskoristila priliku da se snimi u tom izdanju i pokaže svoju vitku liniju, dok su ispod objave pljuštali komentari:

- "To je naša Ana!", "Unikat žena", "Kraljica"...

Inače, Nikolićeva je nedavno potvrdila da je u vezi sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, te da se uselila u njegov stan u centru Beograda, gde su započeli zajednički život.

Podsećanja radi, Ana je pre nego što je otkriveno da je u vezi sa Raletom napravila skandal ispred njegove zgrade zbog toga što je u njegovom studiju bila Olja Bajrami, sa kojom je na kraju zbog tog incidenta završila na sudu.  

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Olja Bajrami tužila Anu zbog neprijatnosti koju je od nje doživela kod Raleta

Naime, Olja ju je tužila zbog navodnih pretnji koje joj je Ana tada izrekla. 

Pretila mi je. Svašta je govorila. Ma, da ne pominjem, sve jako ružno. Ne mogu da objasnim koliko je to ružno i sramotno za nekada onakvu zvezdu, a sad kraljicu svih naslovnih strana žute štampe - poručila je nakon svega pevačica i bivša rijaliti učesnica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading