ČEKIĆEM SMRSKAO GLAVU MUŠKARCU! Jeziv obračun na Novom Beogradu, rascepao mu lobanju!

Autor:

Hronika

15.05.2024

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naneo mu tešku telesnu povredu opasnu po život u vidu razderine poglavine sa višedelnim utisnutim prelomom leve slepoočne kosti, rascepom tvrde moždanice i utisnućem fragmenata kosti u tkivo mozga.

ČEKIĆEM SMRSKAO GLAVU MUŠKARCU! Jeziv obračun na Novom Beogradu, rascepao mu lobanju!

Foto: shutterstock

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je danas podnelo optužni predlog protiv S.M. (48) zbog postojanaj opravdane sumnje da je izvršio krivično delo Teška telesna povreda.

Naime, on se usmnjiči da je 7. marta 2023. godine na Novom Beogradu teško telesno povredio drugog muškarca usled čega je doveden u opasnost život povređenog. S.M. je nakon verbalne rasprave sa oštećenim otišao do putničkog motornog vozila kojim se prethodno dovezao do mesta događaja, otvorio zadnja vrata i sa zadnjeg dela automobila uzeo čekić kojim je zadao udarac oštećenom u predelu leve strane glave.

Na taj način mu je naneo tešku telesnu povredu opasnu po život u vidu razderine poglavine sa višedelnim utisnutim prelomom leve slepoočne kosti, rascepom tvrde moždanice i utisnućem fragmenata kosti u tkivo mozga.

Javni tužilac je predložio sudiji da okrivljenog oglasi krivim i osudi ga na kaznu zatvora u trajanju od tri godine.

Podsetimo, juče je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan J.Š. (21) zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje i M.Š. (22) zbog istog krivičnog dela i dela Laka telesna povreda.

Sumnja se da je 7. maja ove godine u Surčinu M.Š. savitljivom palicom udario oštećenog više puta u glavu nakon čega je oštećeni pokušao da pobegne, ali su ga okrivljeni sustigli i dok je oštećeni ležao na zemlji J.Š. mu je zadao više udaraca nogom u glavu.

Zbog navedenih radnji okrivljenih oštećeni je zadobio laku telesnu povredu. Imajući u vidu da postoje okolnosti da će okrivljeni boravkom na slobodi uticati na tok krivičnog postupka, javni tužilac je sudiji za prethodni postupak podneo predlog da se prema okrivljenima odredi pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading