PA JE*** MU MATER! Žestoka PSOVKA Angeline Topić OBIŠLA svet! Evo šta je ZASMETALO srpskoj HEROINI! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.06.2024

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša atletičarka osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Rimu.

PA JE*** MU MATER! Žestoka PSOVKA Angeline Topić OBIŠLA svet! Evo šta je ZASMETALO srpskoj HEROINI! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Angelina Topić

Na Evropskom prvenstvu u atletici, koje se održava u Rimu, srpska atletičarka Angelina Topić izazvala je buru emocija tokom takmičenja u skoku uvis. Dugoočekivani trenutak za njen prvi pokušaj na visini od 197 cm pretvorio se u frustraciju zbog stalnih odlaganja.

Topićevoj nije bilo dozvoljeno da izvede skok zbog odlaganja uzrokovanih drugim disciplinama, starterima i spikerima. Vreme je neumitno prolazilo, a prilika za njen nastup se sve više smanjivala.

Kada je strpljenje konačno presušilo, Angelina je reagovala burnim povikom:

- Pa j***m mu mater - otelo se srpskoj heroini Angelini Topić, koja je na taj način izazvala snažnu reakciju italijanske publike.

Ovakav ispad nije prošao neprimećeno jer su mnogobrojni gledaoci na stadionu Olimpiko odgovorili zvižducima i negodovanjem.

Ova scena dodatno je podigla tenzije na već napetom takmičenju u Rimu, istovremeno ukazujući na pritisak koji sportisti trpe, naročito u važnim trenucima karijere. Angelina Topić, inače poznata po posvećenosti i profesionalizmu, pokazala je kako izazovi takmičarskog okruženja mogu dovesti do trenutaka frustracije, čak i kod najiskusnijih sportista.

Angelina je, podsetimo, uspela da napravi fenomenalan rezultat u italijanskoj prestonici i potvrdi da je pred njom blistava budućnost u kraljici sportova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dragan

10.06.2024 13:04

Ovo dete..... Sad je obozavam jos vise. Ima sve sanse da postane najbojla Srpska sportistkinja ikada. Topicima treba podici spomenik zasve sto su ucinili za nasu zemlju.