KARLEUŠINA ĆERKA OTKRILA SVE! Nika Tošić se oglasila nakon SKANDALA na Dedinju - Svi su ZANEMELI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.06.2024

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Jelene Karleuše se oglasila nakon dramatičnog dana u porodičnom domu!

KARLEUŠINA ĆERKA OTKRILA SVE! Nika Tošić se oglasila nakon SKANDALA na Dedinju - Svi su ZANEMELI! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika TV, Tanjug/Miloš Milivojević

Jutros je javnost šokirala vest da je fudbaler Duško Tošić priveden zbog navodno nasilja u porodici, nakon što ga je supruga Jelena Karleuša prijavila. Prema informacijama medija, Duško je u trenutku dolaska u porodičnu vilu na Dedinju imao 0,8 promila alkohola u krvi, a nakon ulaska u dom, navodno je nasrnuo na Jeleninog prijatelja.

Foto: Instagram.com printscreen

Jelena Karleuša Instagram

 

Karleušina ćerka, Nika Tošić se oglasila na Instagram profilu i objavila snimak iz automobila. Naime, ona danas proslavlja maturu, a tim povodom je objavila i njenu kreaciju. Karleušina ćerka se odlučila za plavu haljinu, a mnoge je podsetila baš na njenu vrlo zgodnu majku. 

 

 

Jelena Karleuša je pokušala da razdvoji supruga i prijatelja, ali je navodno tom prilikom Duško počupao Jelenu za kosu i udario je više puta, kako po glavi, tako i po telu. Nakon ovog incidenta, Jelena se oglasila putem svog profila na Instagramu, izjavivši da neće davati izjave na ovu temu i da joj je žao što je javnost obaveštena o ovom događaju bez njene volje. Poručila je da će ići dalje i da veruje da će biti bolje.
 

- U cilju smirivanja medijskih natpisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, ZAMOLIĆU sve da imaju razumevanja za privatnost moje porodice i težak period u kom se nalazimo. Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovim stvarima obaveštena mimo moje volje. Idemo dalje, biće bolje. Mora. Hvala svima - napisala je Karleuša.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Raca

08.06.2024 23:21

Znas da te mrze sama dajes u javnost. Nije ti potrebna medijska paznja🍀

Odgovori 24 3