DEČKO ME JE VARAO SA ROĐENOM MAJKOM, OVERILI I KUHINJU: "Posle ovoga je ZATRUDNELA"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostala je u šoku kada je saznala da je dečko varao sa njenom majkom.

DEČKO ME JE VARAO SA ROĐENOM MAJKOM, OVERILI I KUHINJU: "Posle ovoga je ZATRUDNELA"

Foto: Printscreen/TikTok

Jedna od najvećih afera koja je potresla javnost poslednjih meseci jeste slučaj u kojem je dečko bio u vezi sa majkom svoje devojke. Ova neobična ljubavna priča izazvala je šok i nevericu kod mnogih, a sada par želi da se venča, uprkos svemu. Priča je dobila na popularnosti kada je prijatelj otkrio sve detalje ove neobične afere u podcastu Girls Overheard. Kako je otkrio, dečko je bio u vezi sa majkom svoje devojke, što je dovelo do neverovatnog šoka i tuge kod devojke kada je saznala istinu. 

- U početku je bio oduševljen devojkom i više nije izlazio u pab jer je uvek bio sa njom. Bio je izuzetno blizak sa njenom mamom, tatom i bratom. Pustili su ga da se useli kod njih, umeo je da flertuje sa njenom majkom. Pripisali smo to šali, a mama je znala da se nasmeje na priče o tome - počeo je priču o preljubi pa nastavio:

- Dve godine otkad je ušao u tu vezu, došao je u pab gde se sastajao sa svima nama, a takođe je i pozvao oca svoje devojke da gledaju fudbal. Dok je izlazio iz auta, on i njena majka poljubili su se u usta, a mi smo to videli iz puba. Ionako smo sve to zaboravili, ali Džejms je znao da kaže kako se malo šali sa tom ženom. Svi smo to sveli samo na fantaziju i pridružili bismo se njegovoj šali. Išli smo na zabave i uhvatili bismo Džejmsa i njenu mamu u kuhinji ili na bilo kojem drugom mestu gde nije bilo nikoga osim njih.


Kada su se upoznali, niko nije verovao da će Džejms ikada biti sa njom. Međutim, kako stvari stoje, izgleda da je ljubavna priča dobila neočekivan obrt. Naime, Džejms je nedavno otkrio da se njegova devojka preselila kod njega i da je u drugom stanju. Ovo iznenađujuće otkriće ostavilo je mnoge u šoku, ali i sa mnogo pitanja. Jedna od najvećih tajni koja je iznenadila mnoge jeste činjenica da će baka njihove bebe biti i tašta i majka. Naime, Džejmsova majka i devojkina mama su viđane zajedno tokom celog ovog perioda. To je izazvalo mnogo spekulacija i nagađanja o njihovom odnosu, ali je sada jasno da su se njih dve udružile kako bi pružile podršku svojoj deci u ovim neočekivanim okolnostima, prenosi "Blic žena".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading