ZBOG OVIH SNIMAKA JE UHAPŠEN BIVŠI MUŽ NESTALE ANE KNEŽEVIĆ: Mnogo sumnjivih stvari je upleteno, dok policija tvrdi jedno! (VIDEO)

Autor:

Hronika

09.06.2024

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo neki od ključnih trenutaka u istrazi, istražitelji nastavljaju da tragaju za Aninim telom.

ZBOG OVIH SNIMAKA JE UHAPŠEN BIVŠI MUŽ NESTALE ANE KNEŽEVIĆ: Mnogo sumnjivih stvari je upleteno, dok policija tvrdi jedno! (VIDEO)

Foto: Profimedia, Društvene mreže

Istražitelji su došli do otkrića koja ukazuju na moguću umešanost Davida K., supruga Ane Marije, u njen nestanak. Fotografije i video materijal otkrivaju njegove sumnjive aktivnosti, počevši od dana kada je Ana Marija nestala.

Prema dostupnim informacijama, David K. je tog dana, 2. februara, kupio sprej istog dana kada je njegova supruga nestala, a potom se obukao kao vozač dostave i koristio crnu farbu kako bi prekrio kamere nadzornog sistema. Takođe je zabeležen kako kupuje kacigu i jaknu u specijalizovanoj prodavnici motocikala. To su samo neki od tragova koji se povezuju sa njim, ali tu nije kraj.

Istražitelji su identifikovali Davidov automobil na snimcima saobraćajnih kamera širom Evrope, što je ključni deo u istrazi. Prema informacijama, putovao je od Beograda do Madrida, gde se pretpostavlja da je poslednji put viđena Ana Marija. Tokom tog puta, David je uzeo ukradene registarske tablice kako bi zamaskirao svoje kretanje.

Posebno sumnjiv trenutak u istrazi dogodio se u Madridu, gde je David posetio gvožđaru i kupio crni sprej i lepljivu traku. Potom je posetio stan Ane Marije, gde je prskao kamere i stavio lepljivu traku na vrata kako bi ih sprečio da se zatvore. Kasnije, na snimcima se vidi kako izlazi iz zgrade sa koferom, što podstiče sumnje da je možda izneo telo Ane Marije.

Ovo su samo neki od ključnih trenutaka u istrazi, a istražitelji nastavljaju da tragaju za Aninim telom. Svi ovi dokazi zajedno formiraju mračnu sliku o mogućoj ulozi Davida K. u nestanku svoje supruge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading