OTKRIVAMO! UHAPŠENI NASILNICI KOJI SU PRETUKLI OBEZBEĐENJE OSTOJE MIJAILOVIĆA: Zadali im jezive udarce po glavi i telu, osoblje direktora KK Partizan završilo sa hematomima i podlivima

Autor:

Hronika

09.06.2024

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na osnovu registarskih oznaka vozila, brzo je utvrđen identitet izvršilaca ovog krivičnog dela koji su lišeni slobode.

OTKRIVAMO! UHAPŠENI NASILNICI KOJI SU PRETUKLI OBEZBEĐENJE OSTOJE MIJAILOVIĆA: Zadali im jezive udarce po glavi i telu, osoblje direktora KK Partizan završilo sa hematomima i podlivima

Foto: Starsport

Danas su u zgradi Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušani uhapšeni Z.M. (39) i N.A. (32) zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje.

Kako je portal Republika ranije preneo, Z.M. (39) i N.A. (32) su prvo u krugu jedne kompanije na Novom Beogradu, nakon verbalne rasprave napali radnika obezbeđenja i vozača direktora kompanije. U pitanju je obezbeđenje predsednika KK Partizan Ostoje Mijailovića. Ostoja Mijailović u tom trenutku nije bio tu.

Kako se navodi, Z.M. (39) i N.A. (32) su radniku obezbeđenja i vozaču zadali više udaraca u predelu glave i tela, nanevši im lake telesne povrede u vidu hematoma i podliva. Napadači su odmah zatim pobegli sa lica mesta.

Na osnovu registarskih oznaka vozila, brzo je utvrđen identitet izvršilaca krivičnog dela, te su oni munjevitom akcijom policije lišeni slobode.

Na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, uhapšenima je određen pritvor zbog opravdane sumnje da bi na slobodi moglo da dođe do remećenja istrage, a okrivljenom N.A. je određen pritvor i zbog postojanja osnovane sumnje da bi na slobodi mogao da počini novo krivično delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Srboljub

10.06.2024 15:14

I napadaći i napadnuti su iz iste branše, domaćinska deca nisu. A i Ostoja je dobro poznat u Čačku.