DUŠKO TOŠIĆ SE PRVI PUT OGLASIO NAKON DRAME SA KARLEUŠOM: Sad je sve jasno šta se dešava u porodičnom domu!

Autor:

Zabava

08.06.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić prekinuo ćutnju nakon dramatičnog dana.

DUŠKO TOŠIĆ SE PRVI PUT OGLASIO NAKON DRAME SA KARLEUŠOM: Sad je sve jasno šta se dešava u porodičnom domu!

Foto: ST/Dragan Kadić, Tanjug/J. PAP, E-Stock_Caslav_Vukojicic

Pevačica Jelena Karleuša je jutros prijavila supruga Duška Tošića za navodno nasilje, optužujući ga da je fizički nasrnuo na nju i njenog prijatelja. Iako ni Karleuša ni njen prijatelj nisu zadobili povrede, policija je izašla na teren po prijavi i zatekla ih u kući. Tošić je navodno bio pod vidnim dejstvom alkohola tokom incidenta.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Duško Tošić i Jelena Karleuša

 

Tošić je odmah testiran na alkohol i utvrđeno je da ima 0,87 promila alkohola. On je u policiji rekao da je zatekao Jelenu kod kuće sa prijateljem i da je zahtevao da izađe, dok je negirao da ih je napao i pretio im - otkriva izvor Republike.


Nakon ovog događaja, Jelena Karleuša se oglasila na svom Instagram profilu, govoreći o teškoj fazi kroz koju prolazi njihova porodica. Sa druge strane, Duško Tošić je takođe reagovao na društvenim mrežama, objavljujući fotografiju svoje ćerke Nike koja je proslavljala maturu.

Foto: Instagram.com

Duško Tošić objavio sliku ćerke Nike

 


Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, a mnogi su podelili svoje mišljenje o situaciji na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili podršku pevačici, dok su drugi bili zabrinuti za porodičnu situaciju.

Na društvenim mrežama su se pojavile brojne poruke podrške Jeleni Karleuši, ali i komentari koji osuđuju nasilje u porodici. Ovaj incident pokrenuo je široku debatu o nasilju u porodici i podigao svest o važnosti reagovanja na ovakve situacije.

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika TV, Tanjug/Miloš Milivojević

Duško Tošić i Jelena Karleuša

 


Incident između Jelene Karleuše i Duška Tošića izazvao je veliku pažnju javnosti i pokrenuo važnu temu o nasilju u porodici. Očekuje se dalji razvoj situacije i reakcija nadležnih institucija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
usput

08.06.2024 22:37

Jelena moralna gromada......

Odgovori 18 32
Aršin

09.06.2024 15:55

Poručuje drugim ženama da ne trpe nasilnike a ona svako malo dobije batine, šamare, čupanje,guranje pljuvanje (kako god) od muža i ništa. Prijavi ga pa povuče tužbu. Što ne istraje do kraja ako je zaista istina da joj to radi? Loš primer ćerkama. Nije kompetentna da deli savete ženama i neka prestane to da radi dok ne sredi sopstveni život

Odgovori 36 7
Hejterica

10.06.2024 01:33

Da je svojim stavom prvog dana postavio na mesto, svega ovoga ne bi bilo...