MASKIRAN FANTOMKOM I NAORUŽAN NOŽEM OPLJAČKAO PUMPU! Drama u Trsteniku!

Autor:

Hronika

25.04.2024

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasvetljeno teško razbojništvo u Trsteniku.

MASKIRAN FANTOMKOM I NAORUŽAN NOŽEM OPLJAČKAO PUMPU! Drama u Trsteniku!

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, brzom i efikasnom akcijom, rasvetlili su razbojništvo i uhapsili Ž. K. (2004) iz okoline Trstenika, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

On se sumnjiči da je sinoć, oko 20.45 časova, maskiran fantomkom i sa nožem u ruci, ušao u prostorije jedne benzinske pumpe u okolini Trstenika i od radnika uzeo pazar u iznosu od 180.000 dinara.

Osumnjičenom je, po nalogu tužilaštva u Trsteniku, određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Podsećamo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Trsteniku, uz podršku policije iz Kraljeva i Kragujevca, uspešno su juče identifikovali i uhapsili M. M. (1979) i D. A. (1971) iz Kraljeva zbog sumnje da su počinili krivično delo teška krađa. Njih dvojica se terete da su 19. aprila ove godine izvršili krađu televizora i novca iz prodavnice u okolini Trstenika.

U sklopu policijske akcije, pronađen je ukradeni televizor u automobilu kojim je upravljao M. M. Pronađena roba će biti vraćena vlasniku prodavnice, dok će osumnjičeni biti procesuirani u skladu sa zakonom.

Osim navedenog slučaja, M. M. se takođe sumnjiči za provalu u drugu prodavnicu u okolini Trstenika početkom aprila. Iz ove prodavnice, M. M. je navodno ukrao cigarete čija se vrednost procenjuje na oko 127.000 dinara, što ga tereti za još jedno krivično delo teške krađe.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading