VLADIMIRU KECMANOVIĆU POZLILO NA SUDU! Hitno vraćen iz Palate pravde, iako je SAM TRAŽIO DA PRISUSTVUJE SUĐENJU!

Autor:

Hronika

05.04.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u sudnici!

VLADIMIRU KECMANOVIĆU POZLILO NA SUDU! Hitno vraćen iz Palate pravde, iako je SAM TRAŽIO DA PRISUSTVUJE SUĐENJU!

Foto: ST/Nikola Mutić, N.Pančić, Printscreen/YouTube, Privatna arhiva

U Višem sudu u Beogradu danas se održava saslušanjem tužene Miljane Kecmanović u nastavku suđenja u parničnom postupku po tužbi članova porodice ubijene i ranjene dece i čuvara škole "Vladislav Ribnikar", koje je njen sin ubio 3. maja 2023. godine tokom prvog časa.

Danas svedoče razredna 7/2 odeljenja koje je Kosta pokosio mecima iz očevog pištolja, tadašnja direktorka škole, pedagog i psiholog.

Kako javlja reporter Republike sa lica mesta, puna tri sata trajalo je saslušanje direktorke škole.

Snežana Knežević je rekla da nikada nije ništa nije loše čula o Kosti, a da je samo znala od nastavnika da je izuzetan učenik. 

Kazala je i da nikada nije komunicirala sa Miljanom i Vladimirom u vezi Kostinog prebacivanja u drugu smenu. Direktorka je stiskala usta dok joj Miljana Martinović, majka ubijene Katarine, postavljala pitanje da li joj je poznato da su učenici škole intezivno razgovarali o ubistvima u toku afere sa Vračarskim klanom. 

Naime, sinovi bivše direktorke "Ribnikara" i jedne od nastavnica su označeni i sudi im se kao članovima Vračarske kriminalne grupe optužene za ubistva i druge zločine zajedno sa ozloglašnim Kavčanima.

Podsećanja radi, Vladimir Kecmanović je tražio da ga i danas dovedu u sud da bi čuo svedočenja u nadi da će i oni hvaliti Kostino zalaganje u školi i vaspitanje.

Ovom tužbom je, pored Miljane i Vladimira Kecmanovića, obuhvaćen i njihov sin maloletnik koji je počinio masakr. Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka doneće odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica ili ga eventualno odbija.

Tužba je podneta u parničnom postupku zbog naknade nematerijalne štete za pretrpljene duševne bolove usled smrti bliskog lica, kao i na ime pretrpljenog straha. Pred ovim sudom vodi se i krivični postupak protiv oca i majke dečaka, kao i vlasnika i instruktora streljačkog kluba u kojem je, kako se sumnja, K.K. učio da puca, dok je maloletnik krivično neodgovoran jer u trenutku masakra nije navršio 14 godina.

Sud je u ovom slučaju prihvatio predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i zatvorio suđenje za javnost. Protiv Kecmanovića se vode tri parnična postupka, dok je ukupno podneto pet tužbi, a podneli su ih maloletnici i nastavnica istorije koji su tada teško ranjeni.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dragan

05.04.2024 14:09

Ja opet kao švaba tra-la-la! Ja sam sa 11 godina starosti bio član streljačkog društva borac, sa 12bgodina koristio sam vatreno oružje, da bi u školi sa 14,imali gadjanje sa m-48.tako da sama obuka nije problem! Pravi problem je koje i kako njemu stavio tu ideju u sebićnu i glavu glupavu

Odgovori 15 11
Leka

05.04.2024 15:52

@Dragan - U kom ste to streljackom klubu ucili da pucate u pokretne mete, i koje oruzje i koju municiju ste koristili?? Kako su vas vezbali da brzo menjate sarzere??

Odgovori 10 5
Milutin

07.04.2024 00:29

@Leka - Pa svi u bivšoj Jugoslaviji su imali taj predmet i iskreno, uveo bih ga i ja, ali u isto vreme bih uveo i smrtnu kaznu nazad!