SRAMNO! KOSTA KECMANOVIĆ HISTERIŠE ŠTO JE JOŠ UVEK U BOLNICI: Četiri dana do godišnjice masakra u Ribnikaru, a dečaka ubicu zanimao samo OVO!

Autor:

Hronika

29.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak monstrum je najviše od svega maštao o tome kako će uništiti živote svojih roditelja.

SRAMNO! KOSTA KECMANOVIĆ HISTERIŠE ŠTO JE JOŠ UVEK U BOLNICI: Četiri dana do godišnjice masakra u Ribnikaru, a dečaka ubicu zanimao samo OVO!

Foto: Republika

U ovoj Klinici je smešten Kosta Kecmanović

Dečak-ubica iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja prošle godine ubio devetoro đaka i čuvara ove ustanove, ni nakon godinu dana koliko je prošlo od masakra, ne prestaje sa svojim bahatim ponašanjem.

Mesecima unazad kovao je plan i smišljao način na koji će da izvrši zločin, međutim, na jednu stvar nije računao!

Naime, on je i danju i noću svoje slobodno vreme provodio u sobi, a ono čemu se nadao šokiralo je istražitelje.

Kosta je na svom računaru guglao kako da izvrši masovno ubistvo, a osim toga je i pretraživao kolika kazna ga čeka nakon što se sve završi. Očekivao je da, pošto nije imao navršenih 14 godina, neće odgovarati za svoje postupke - objašnjava izvor upoznat sa slučajem.

Upravo iz tog razloga, kako navodi izvor blizak istrazi, Kosta Kecmanović histeriše i besni.

- On ne prihvata činjenicu da mu plan nije uspeo i da već godinu dana boravi u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu. Želeo je da napakosti svojim vršnjacima i đacima škole koju je i on sam pohađao, ali je najviše od svega maštao o tome kako će uništiti živote svojih roditelja. Međutim, nije očekivao da će, iako nije završio u zatvoru, svoj život provesti zatvoren u jednoj prostoriji.

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (40)

Loading
Lune

29.04.2024 15:30

Da ni neko bio zatvoren za uvek, mora biti lud, neuracunjiv, nestabilan, i takva lica nisu sposobna svedociti niti svedoce, a Kosta je svedocio! Sad ja pitam, da li je on zdrav decak? Struka je svoje rekla, cim su ga pustili da svedoci!

Odgovori 28 35
Brale

29.04.2024 18:04

@Lune - Ma evo samo sto ga nisu pustili. 3. maja su mnogi bili ubedjeni da nece zatvoren ni noc provesti pa evo prosla cela godina a nikome ne pada ni na kraj pameti da spominje neku njegovu slobodu. Aj za nase te neke organizacije za zastitu ljudskih prava mozda i mozes da kazes da su pod uticajem drzave, ali za medjunarodne organizacije ne mozes, a ni od jednih ni od drugih do sad nisi cuo da traze neka “prava” za ovo zlo, nece nikad niko ni traziti da se zlo pusti na slobodu. Istrulice zatvoren, a opet i to je preblaga kazna za pokolj koji je pocinio.

Odgovori 62 9
Јован

29.04.2024 20:36

@Brale - Колико ја знам они још увек нису открили да ли је душевно болестан, тј. која је дијагноза у питању. Ти који штите људска права не могу ништа приговорити, јер психијатри још нису рекли своје, нису дали мишљење. Вештачење може и дуже трајати. Могу се побунити само ако посумњају да нешто није било фер, да је одрађено непрофесионално.

Odgovori 17 5
Lune

29.04.2024 21:23

@Brale - @ Brale, ja samo iznosim cinjenice i pitam da li je mali zdrav ili lud, s obzirom da je svedocio?!

Odgovori 12 19