NASTAVLJA SE SUĐENJE RODITELJIMA DEČAKA MONSTRUMA! Roditelji stradale dece stigli u Palatu pravde - GDE JE MILJANA?! (FOTO)

Autor:

Hronika

04.04.2024

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Kecmanovića se vodi tri parnična postupka, dok je ukupno podneto ukupno pet tužbi, koje su podneli maloletnici i nastavnica istorije koji su tad teško ranjeni.

NASTAVLJA SE SUĐENJE RODITELJIMA DEČAKA MONSTRUMA! Roditelji stradale dece stigli u Palatu pravde - GDE JE MILJANA?! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

U Palatu pravde, gde bi danas trebalo da se održi saslušanje Vladimira i Miljane Kecmanović čiji je sin izveo masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" stigli su članovi porodice Aćimović, Čikić, Vlahović, Negić, Anđelković, Kobiljski po čijoj tužbi im se sudi.

Kako javlja reporter Republike koji se nalazi na licu mesta, Vladimir Kecmanović je ranije doveden iz pritvora, ali Miljana Kecmanović još se nije pojavila.

Inače, roditelji žrtava traže da svedoči Nada Radonjić, razredna Koste Kecmanovića u 5. i 6. razredu.

U Višem sudu u Beogradu danas bi saslušanjem tuženih,  Vladimira i Miljane Kecmanović trebalo da se nastavi suđenje u parničnom postupku po tužbi članova porodice ubijene i ranjene dece i čuvara škole “Vladislav Ribnikar”,  koje je sin Kecmanovića ubio 3. maja 2023. godine tokom prvog časa. 

Pored Kecmanovića očekuje se da budu saslušane i tadašnja direktorka škole i razredna VII/2, odeljenja u kojem se dogodio masakr.

U toku ovog postupka do sada su ispitani svi oštećeni, odnosno 27 članova porodica koji su tužbu podneli. 

Sudija je odlučila da deo suđenja, kada su svedočili maloletna braća i sestre ubijenih, zatvori za javnost. 

Ovom tužbom pored Miljane i Vladimira Kecmanovića obuhvaćen je i njihov sin maloletnik koji je počinio masakr.

Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će doneti odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica, ili ga eventualno odbija

Tužba je podneta u parničnom postupku zbog naknade nematerijalne štete za pretrpljene duševne bolove usled smrti bliskog lica, kao i na ime pretrpljenog straha.

Pred ovim sudom vodi se i krivični postupak protiv oca i majke dečaka, kao i vlasnika i instruktora streljačkog kluba u kojem je kako se sumnja K.K. učio da puca, dok je maloletnik krivično neodgovoran jer u trenutku masakra nije navršio 14 godina. Sud je u ovom slučaju prihvatio predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i zatvorio suđenje za javnost.

Protiv Kecmanovića se vodi tri parnična postupka, dok je ukupno podneto ukupno pet tužbi, koje su podneli maloletnici i nastavnica istorije koji su tad teško ranjeni.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Leka

04.04.2024 18:04

Kod frizera??