OTIŠ`O SI IGORE, OSTALA JE TUGA.... Saldanja se emotivno oprostio od SMENJENOG TRENERA

Autor:

Sport

30.04.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilca pogodio otkaz trenera crno-belih.

OTIŠ`O SI IGORE, OSTALA JE TUGA.... Saldanja se emotivno oprostio od SMENJENOG TRENERA

Foto: Starsport

Saldanja i Duljaj

Upravni odbor Partizana doneo je odluku da Igor Duljaj više neće obavljati funkciju šefa stručnog štaba crno-belih. Nakon sastanka Upravnog odbora, ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i postala glavna tema među navijačima Partizana. Albert Nađ će preuzeti ovu ulogu do kraja sezone, dok se u Humskoj već razmatraju planovi za dugoročno rešenje na ovoj poziciji.

Ova vest, iako nije neočekivana i o njoj se spekulisalo danima, pa i nedeljama, pogodila je sve u svlačinici. Naime, igrači su i te kako bili navikli na Duljaja, a jedan od njih koji se emotivno oprostio je napadač Mateus Saldanja. Najbolji strelac crno-belih oprostio se od svog dosadašnjeg trenera rečima zahvalnosti. Na svom Instagram profilu, Saldanja je istakao zahvalnost prema treneru za poverenje koje mu je ukazano i podršku u njegovom razvoju kao profesionalnog fudbalera. Njegove reči jasno pokazuju koliko je trener bio važan za njegovu karijeru i lični rast.

 

 

- Želim da ti se zahvalim što si verovao u mene i da ti kažem da si veoma važan za moj lični o profesionalni rast, hvala ti što si mi verovao, podržao u dolasku u Partizan i pomogao mi da budem ovo što sam danas – napisao je Saldanja na Instagramu.

Podsetimo, Duljaj je preuzeo vođstvo tima nakon iznenadnog odlaska Gordana Petrića zbog zdravstvenih problema. Iako je ekipa završila prošlu sezonu na četvrtoj poziciji, tokom leta su sprovedene značajne promene u timu, što je rezultiralo podmlađivanjem i rekonstrukcijom ekipe. I sve je bilo dobro do prolećnog dela sezone, a onda je krenuo sunovrat koji i dalje traje. Titula je misaona imenica, a iz Kupa Srbije su ispali u polufinalu posle poraza od Crvene zvezde sa 2:0

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading