"AKO SE DANAS NE POJAVI..." Sudija zapretila majci Koste Kecmanovića - Miljane nema!

Autor:

Hronika

05.04.2024

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas bi trebalo da svedoče razredna 7/2 odeljenja, tadašnja direktorka škole, pedagog i psiholog.

"AKO SE DANAS NE POJAVI..." Sudija zapretila majci Koste Kecmanovića - Miljane nema!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Majka Koste Kecmanovića dečaka ubice iz škole" Vladislav Ribnikar" Miljana Kecmanović pozvana je danas da se izjasni u parnici roditelja ubijene dece.

Sudija Bojana Čogurić je na juce odrzanoj parnici rekla da ako majka ne dođe ni danas, da će njeno izjašnjenje biti isključeno iz dokaza i stavljeno van snage. 

Juce je Marina Ivelja Miljanin izostanak opravdala time da ona još nije iznela odbranu u krivičnom postupku te da to ne može učiniti u parnici.

Sudija je kazala da to nije prepreka jer će sud isključiti javnost kada se ona bude izjašnjavala.

Danas bi trebalo da svedoče razredna 7/2 odeljenja koje je Kosta pokosio mecima iz očevog pištolja, tadašnja direktorka škole, pedagog i psiholog.

Foto: Republika.rs

Svedoci su stigli u Palatu pravde

Vladimir Kecmanović je trazio da ga i danas dovedu u sud da bi čuo svedočenja u nadi da će i oni hvaliti Kostino zalaganje u školi i vaspitanje.

Ovom tužbom je, pored Miljane i Vladimira Kecmanovića, obuhvaćen i njihov sin maloletnik koji je počinio masakr. Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka doneće odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica ili ga eventualno odbija.

Tužba je podneta u parničnom postupku zbog naknade nematerijalne štete za pretrpljene duševne bolove usled smrti bliskog lica, kao i na ime pretrpljenog straha. Pred ovim sudom vodi se i krivični postupak protiv oca i majke dečaka, kao i vlasnika i instruktora streljačkog kluba u kojem je, kako se sumnja, K.K. učio da puca, dok je maloletnik krivično neodgovoran jer u trenutku masakra nije navršio 14 godina.

Sud je u ovom slučaju prihvatio predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i zatvorio suđenje za javnost. Protiv Kecmanovića se vode tri parnična postupka, dok je ukupno podneto pet tužbi, a podneli su ih maloletnici i nastavnica istorije koji su tada teško ranjeni.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
marija

05.04.2024 09:38

Neka nije došla. Jednostavno možete pričati šta vam je volja ali ne možete linčovati te roditelje koji ništa nisu gori od drugih roditelja. Nemojte da se lažemo.

Odgovori 21 43
Julija

05.04.2024 10:42

Ostavite te mučene roditelje na miru.

Odgovori 19 42
Mile

05.04.2024 13:45

Gori su od drugih roditelja jer su vaspitali monstruma. Koliko roditelja vodi decu tog uzrasta da pucaju iz automatskog oružja dok ne nauče na nivou plaćenih ubica? Onda ostave oružje i municiju loše obezbeđene.

Odgovori 32 13
Mare

05.04.2024 21:40

Najgori roditelji na svetu! Sve je rečeno time što su tražili ustupke i raxumevanje za sina. Tako sad očekuju ustupke i za sebe i za ubicu kog su odgajili, i smatraju da on treba da bude premešten u drugu školu nakon što je u ovoj ubio desetoro! Opasni po okolinu jednako kao i sin ubica.

Odgovori 25 6