MILJANA IZ ZDRAVSTVENIH RAZLOGA PREKIDA TRUDNOĆU?! Kulićki stigli DOKAZI o poteškoćama u razvoju bebe, OVAJ PODATAK ledi krv u žilama!

Autor:

Zadruga

18.09.2024

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako mnogi smatraju da je prekid trudnoće nehuman čin, u nekim situacijama je to je jedna od manje bolnih opcija.

MILJANA IZ ZDRAVSTVENIH RAZLOGA PREKIDA TRUDNOĆU?! Kulićki stigli DOKAZI o poteškoćama u razvoju bebe, OVAJ PODATAK ledi krv u žilama!

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana

Javnost je poslednjih dana u velikoj meri usredsređena na trudnicu Miljanu Kulić, koja čeka bebu sa Lazarom Čolićem Zolom. Ova vest je postala još spornija zbog oštrog protivljenja njene majke Marije Kulić. Marija je otvoreno izrazila neslaganje sa Miljaninom odlukom da rodi Zolinu bebu, a njihova svađa bila je predmet velikog interesovanja medija. U jednoj posebno dramatičnoj situaciji, Marija je pred milionskom publikom izjavila da se ne slaže sa Miljaninim izborom i da ne prihvata ideju da Zola postane otac njenog unuka.

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana saznaje da je trudna

Ovaj javni sukob doveo je do prekida odnosa Miljane i Zole, što je dodatno uzburkalo situaciju. Nekoliko dana kasnije Marija je odlučila da se još odlučnije ogradi od cele situacije. Ona je na svom Instagram profilu objavila pismo u kojem objašnjava da neće preuzeti odgovornost za čuvanje Miljaninog drugog deteta, kao što je to učinila sa svojim prvim detetom Željkom Kulićem. Marija je u svom postu istakla da zbog svog zdravstvenog stanja, koje obuhvata tri operacije, 30 tretmana zračenja i tri hemoterapije, trenutno nije u mogućnosti da brine o novorođenoj bebi. Ona je istakla da je već pružila značajnu podršku svojoj deci i unuku i da sada veruje da je na njima red da preuzmu odgovornost za svoje živote i odluke.

Foto: M.P./ATAImages

Zola

 

- Kako meni da se neko sveti, neću ja da rađam, niti da ga čuvam. Ja sa tom trudnoćom nemam nikakve veze. Očuvala sam tri ćerke i unuka, a druge koje rađaju neka čuvaju. Ja više nisam u mogućnosti zdravstveno! Tri operacije, 30 zračenja i tri hemioterapije i to bi bilo to od mene. Nemam nikakve veze ni sa trudnoćom, ni sa detetom - napisala je Marija na Instagramu, a potom su joj stigli i dokazi da se zalaže za ispravnu stvar.

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Stori Marije Kulić

- Draga Marija, ako je Miljana pila te lekove u vreme kada se formiraju bebini organi - to je već rizična trudnoća. Da li Miljana zna šta znači roditi ne daj bože bolesno detence?! Ne dao bog nikome! Neka pogleda intervju Samirove bivše žene koja je rodila blizance sa poteškoćama u razvoju. Samir se iselio iz zajedničkog stana, a ona sama brine o deci. Miksi samo misli kako da zadrži Zolu. Deca nisu način - bilo je pismo upućeno Mariji Kulić, a ona ga je kasnije istakla putem društvene mreže Instagram.

Odmah nakon ove objave na društvenim mrežama su krenule spekulacije o tome daq će ipak uspeti ćerku da ubedi da zbog svih ovih okonosti ipak prekine trudnoću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading