SKANDAL NA PINKU, HITNO PREKINUT PROGRAM! Zola se uključio u emisiju uživo, VODITELJI OSTALI U ŠOKU!

Autor:

Zadruga

16.09.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić svojom izjavom podgrejao mnoge spekulacije!

SKANDAL NA PINKU, HITNO PREKINUT PROGRAM! Zola se uključio u emisiju uživo, VODITELJI OSTALI U ŠOKU!

Foto: instagram.com/printscreen

U poslednjem izdanju jedne domaće emisije gošća je bila voditeljka "Elite 8", Dušica Jakovljević i bivši učesnik "Elite 7", Marko Đedović. Međutim, jedna od glavnih tema domaćih medija od sinoć je trudnoća Miljane Kulić sa Lazarom Čolićem Zolom.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dušica Jakovljević

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i bila je povod da se u uživo program uključi i sam Zola.

Uključenje Lazara Čolića Zole u uživo program

Zola se upomenutoj emisiji nakon nekoliko trenutaka javio i odmah prekinuo vezu. Nakon toga, voditelj je pročitao njegovu poruku koju je uputio redakciji emisije "REDakcija". Ova neočekivana reakcija izazvala je dodatnu pažnju javnosti i podstakla spekulacije o tome šta se zapravo dešava između Zole i Miljane.

Foto: M.P./ATAImages, Printscreen/Pink

Zola i Miljana

-Ne mogu nikako danas, ne javljam se nikom celo jutro mi zvoni telefon, ne želim nikakve izjave da dajem, ozbiljna je situacija, a trenutno sam u Cirihu rešavam nešto i neću da se oglašavam još ništa jer imam neke svoje razloge. Nadam se da me razumeš. Uskoro sam u Beogradu, pa ćemo onda. Inače, nikom i ne odgovaram, ali tebe poštujem, pa da ne ispadne da te kuliram, ali stvarno ne želim ni o čemu da pričam dok se ne čujem sa njom privatno, jer je situacija ozbiljna - rekao je Zola za pomenute medije.

Reakcija Lazara Čolića Zole na trudnoću Miljane Kulić

Očigledno je da trudnoća Miljane Kulić sa Lazarom Čolićem Zolom izaziva burne reakcije, kako javnosti, tako i samih aktera ovog događaja. Iz Zoline poruke, koja je pročitana u emisiji, može se naslutiti da situacija nije jednostavna, te da postoji niz nerazjašnjenih detalja koji intrigiraju javnost.

Spekulacije i reakcije javnosti

Ova vest o trudnoći izazvala je brojne spekulacije i reakcije javnosti, a uključenje Lazara Čolića Zole u emisiju samo je dodatno podgrejalo interesovanje za ovu temu. S obzirom na burne reakcije i neočekivane obrte, očekuje se da će i u narednom periodu ova tema biti jedna od glavnih fokusa domaćih medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading