OVOGODIŠNJA TAKMIČARKA EVROVIZIJE ODLAZI U VOJSKU! Mlada pevačica odlučila da SLUŽI OTADŽBINI: "Dugi nokti mi neće smetati"!

Autor:

Zabava

17.09.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njeni dugi nokti, postali su predmet rasprave, privlačeći i divljenje i kritike. Odgovarajući na komentare koje je dobila, samouvereno je izjavila da joj nokti ne ometaju sposobnost da obavlja različite zadatke, uključujući rukovanje oružjem!

OVOGODIŠNJA TAKMIČARKA EVROVIZIJE ODLAZI U VOJSKU! Mlada pevačica odlučila da SLUŽI OTADŽBINI: "Dugi nokti mi neće smetati"!

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Eden Golan, izraelska predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji održanoj u Švedskoj, suočila se sa nekoliko izazova tokom svoga učešća. Uprkos početnoj kontroverzi oko njene pesme "October Rain" i naknadnoj last-minute promeni u "Hurricane," Golanova je uspela da osvoji peto mesto, sakupivši ukupno 375 poena, od kojih je impresivnih 323 poena stiglo iz glasova publike.

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Eden Golan

Poricanje očekivanja

Izdržljivost i odlučnost mlade pevačice bile su očigledne kako je opovrgavala očekivanja, posebno u svetlu kontroverzi oko političkih implikacija njene pesme. Uprkos protestima i kritikama, ostala je nepokolebljiva u svojoj posvećenosti da ponosno i dostojanstveno predstavlja svoju zemlju na međunarodnoj sceni.

Planovi posle Evrovizije i vojna služba

Boraveći u Švedskoj, Golanova je otkrila svoju nameru da ispuni svoje vojne obaveze nakon povratka. Uprkos odlaganju zbog obaveza na Evroviziji, izrazila je želju da doprinese vojsci, čak i teži da ode na audiciju za vojni orkestar.

- Još se nisam upisala u vojsku, a kad se vratim sa Evrovizije, javiću se na prvi poziv. Prve godine te kao povratnika ne zovu, ali ta godina je prošla i mene su zvali, ali mi je služba odložena zbog Evrovizije - rekla je Eden dok je ove godine boravila u Švedskoj, a potom je otkrila i šta je želela.

- Odslužiti vojsku je misija, a ja želim da idem na audicije za vojne bendove. Eden je prepoznatljiva po dugim noktima, a naučila je da radi sve poslove sa njima. Apsolutno sve. Ona pere sudove, stavlja ogrlice, minđuše, pa čak i rukuje oružjem - rekla je ona za lokalne medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EDEN GOLAN (@golaneden)

Izazovi i kontroverze

Tokom svoje evropske avanture, Golanova se suočila sa brojnim izazovima, uključujući javne proteste i kritike, što ističe kompleksnosti snalaženja u politički nabijenom okruženju. Uprkos nepogodnostima, ostala je fokusirana na korišćenje svog platforme za promovisanje jedinstva i razumevanja.

Nepokolebljiv duh

Nepokolebljiv duh i otpornost usred nepogodnosti sa kojima se suočila, služe kao svedočanstvo njenom karakternoj snazi i odlučnosti da prevaziđe izazove. Njena posvećenost predstavljanju svoje zemlje i njeni planovi za budućnost pokazuju njen višeslojni karakter i spremnost da prihvati nove prilike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading