PLJUŠTE RASKIDI, NEVIĐENI HAOS U LJUBAVNIM ODNOSIMA! Parovi Bele kuće masovno prekidaju veze, u KRIZI I JEDAN BRAK!

Autor:

Zadruga

16.09.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I sve to u jednom danu!

PLJUŠTE RASKIDI, NEVIĐENI HAOS U LJUBAVNIM ODNOSIMA! Parovi Bele kuće masovno prekidaju veze, u KRIZI I JEDAN BRAK!

Foto: ST/N.PANČIĆ, Shutterstock

U jednom danu, u Beloj kući, dogodio se pravi haos u ljubavnim odnosima. Teodora Delić je sedela sa Nenadom Macanovićem Bebicom i komentarisala dešavanja, primećujući da su svi parovi u problemu, osim njih dvoje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora i Bebica

- Mima i Gruja su se posvađali, Miona i Silvija, Ša i Miona. To je sve u jednom danu - govorila je Teodora. 

Mima i Gruja: Velika svađa

Jedan od problema nastao je između Mime i Gruje, koji su se žestoko posvađali. Ovo je izazvalo dosta pažnje i komentara u Beloj kući.

Miona i Silvija: Neizvesna situacija

Drugi par koji je u problemu su Miona i Silvija. Njihov odnos je takođe doveden u pitanje, što je doprinelo atmosferi napetosti u kući.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ša i Miona

Ša i Miona: Novi obrt

Jedan od najzanimljivijih obrta dogodio se između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović, čiji je odnos takođe doveden u pitanje. Ovo je iznenadilo mnoge ukućane i dodatno zakomplikovalo situaciju. Ša nije mogao da podnese Mionino ponašanje, te ju je napao da ostavlja prostor bivšem dečku Stanislavu Krofaku da se ponovo umeša u njihovu vezu. Kod Aleksića se probudila sumnja da se Miona promenila od ulaska u rijaliti "Elita 8". Iako su mislili i tvrdili da neće dopustiti rasprave, ipak Miona nije mogla da ostane ravnodušna. 

Teodora Delić je izrazila ponos i sreću zbog stabilnosti svog odnosa sa Bebicom, čime je još više naglasila problematične ljubavne odnose drugih ukućana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading