ANĐELA BRUTALNO IZVREĐALA MUŠKARCE U ELITI: Zaboravila kako se blamirala u rijalitiju, ovo će je skupo koštati!

Autor:

Zadruga

16.09.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić na sve načine pokušava da se "opere" od ponašanja u Zadruzi 6.

ANĐELA BRUTALNO IZVREĐALA MUŠKARCE U ELITI: Zaboravila kako se blamirala u rijalitiju, ovo će je skupo koštati!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Anđela Đuričić, jedna od najistaknutijih učesnica rijalitija Elite 8, iznela je svoje mišljenje o nedavnim dešavanjima u kući, kao i o odnosima sa ostalim učesnicima.

Anđela je istakla da se lepo druži sa određenim učesnicima poput Uroša Stanića i Đoleta, dok je istovremeno izrazila oprez i distanciranost prema drugim učesnicima, posebno prema Nenadu Marinković Gastozu. Takođe je istakla da sa Matejom Matijevićem ima isključivo drugarski odnos, bez ikakvih dodatnih namera.

- Mislim da nisu najlepša mišljenja ljudi o meni. Većinski mi nisu rekli šta misle o meni. Verovatno će otkriti šta zapravo misle kad vreme malo odmakne. Ne žele da me vređaju jer je prošlo nekoliko dana rijalitija. Svi učensici su pomenuli neku moju prošlost u rujalitiju, ali nisu bili žustri - kazala je Anđela.

 

- Neko univerzalni mišljenje učesnika je da si stegnuta, odnosno da imaš distancu. Zbog čega je to tako? - upitao je Darko.

- Imam ja tu crtu da sam poput robota. Ne mogu da kažem da nije tako. Takva sam. Po prirodi nisam dovoljno puštena. Svakako sam sad ozbiljnija nego ikad. Uroš Stanić, Đole i ja se lepo družimo - istakla je Anđela.

- Zbog čega nisi pristala da popiješ čaj s Gastozom? - upitao je Darko.

- Napadan je. Ništa loše on meni nije uradio, ali me nervira kad neko nešto pontencira. Opreznija sam nego ikad. Ne želim s bilo kim da sedim. Nikada se iz koristi ne družim sa ljudima - istakla je Anđela.

- Na koji način funkcionišete Mateja i ti? - upitao je Darko.

- Imamo isključivo drugarski odnos. Ništa ne može da se desi među nama. Stvarno nema da kažem išta loše za njega. Mogu sa njim da se družim, ali ništa više od toga - kazala je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading