ZVEZDINI KOŠARKAŠI POGAĐAJU KOJI SAIGRAČ SE NALAZI NA SLICI IZ DETINJSTVA - DRUGI DEO: "Vidi kakav sam šmeker bio" (VIDEO)

Autor:

Sport

16.09.2024

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Gde ste ovo našli, je l' moguće?" - Mitrović je prasnuo u smeh

ZVEZDINI KOŠARKAŠI POGAĐAJU KOJI SAIGRAČ SE NALAZI NA SLICI IZ DETINJSTVA - DRUGI DEO: "Vidi kakav sam šmeker bio" (VIDEO)

Foto: Instagram/crvenazvezdakk

Mitrović sa svojom slikom iz detinjstva

Pripremni turnir u Rusiji je gotov, utisci su se slegli, a sada kreće ono pravo. Za četiri dana u Dubaiju Crvena zvezda startuje novu sezonu sa ne toliko novim timom koji je imao sasvim dovoljno vremena da se uigra. Istina, nije na turniru u Moskvi bilo Gedraitisa, Bolomboja, Teodosića i Nedovića, ali ih ima na novom urnebesnom snimku koji je osvanuo na zvaničnom Instagram profilu kluba. Dobro, svih osim jednog od njih, već znate koga (Tea).

Naime, košarkaši sa Malog Kalemegdana ponovo su pokušavali da pogode ko se od saigrača nalazi na kojoj fotografiji iz mladosti, a ovaj drugi deo je još zanimljiviji od prvog.

Rokasova slika se odavno proširila društvenim mrežama, pa su svi znali da je Litvanac u pitanju, dok Nedovića i Davidovca niko nije mogao da pogodi. Mitrović ni sam nije znao da postoji ta njegova slika iz mladosti, pa je prasnuo u smeh kada je ukapirao da se on nalazi na istoj.

Tu je i Dobrić koji se pohvalio "Vidi kakav sam šmeker bio", a ceo video možete pogledati iznad, te probati da budete bolji u pogađanju od Zvezdinih prvotimaca.

Podsetimo, Zvezda je na pripremama bila bolja od Jahorine, izraelskog Hapoela i Lokomotive, dok su je tesno porazili Olimpijakos, CSKA i Zenit u borbi za treće mesto na turniru u Rusiji. Sada više crveno-beli nemaju prava na kiks i konačno se nadaju iskoraku u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading