MIONA I ŠA OBMANULI NACIJU, ZBOG PREGLEDA "PRODALI" VEZU: Pukla bruka u Eliti 8, ovakav blam se ne pamti!

Autor:

Zadruga

16.09.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona i Ša sve uradila za malo pažnje u rijalitiju.

MIONA I ŠA OBMANULI NACIJU, ZBOG PREGLEDA "PRODALI" VEZU: Pukla bruka u Eliti 8, ovakav blam se ne pamti!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Rijaliti par Miona JovanovićNenad Aleksić Ša izazvali su opštu pažnju kada su se ponovo vratili u rijaliti "Elita 8", i to uprkos ranijoj izjavi da više neće biti deo ovog šou programa. Njihov povratak izazvao je burne reakcije kako među njihovim pristalicama, tako i među onima koji ih ne podržavaju. Mnogi su se zapitali zbog čega su odlučili da se vrate, a spekulisalo se da je to možda povezano sa Mioninom muzičkom karijerom koja nije krenula željenim putem nakon učešća u prethodnom rijalitiju.

Juče je na popularnoj platformi Jutjub izašao duet koji nosi simboličan naziv "Mangup i Gad", a neki izvori navode da je reper bio pod velikim pritiskom zbog roka koji je imao za završetak pesme, a koji je bio dodatno otežan njegovim učešćem u rijaliti programu "Elita 8" zajedno sa svojom devojkom Mionom.

Republika

Foto: Instagram.com

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Kako su reper i pevačica odlučili dodatno da se ispromovišu u ovoj sezoni rijalitija, mnoge je začudilo što su poprilično tihi i povučeni, a onda se sinoć sve promenilo. Potpuno neočekivano i bez velikog razloga, Miona je napravila dramu na imanju, nakon čega je Ša poželeo da napusti imanje. Još je čudnija činjenica da se sve dogodilo na dan kada je njihova pesma ugledala svetlost dana, pa su mnogi krenuli da komentarišu da je svađa bila iscenirana, kako bi privukli malo medijske pažnje, s obzirom da su bili poprilično neprimetni.

Miona je dramila kroz velelepno imanje, dok je Ša, u svom stilu, divljao na sav glas. Ukućani su ih posmatrali u šoku, a gledaoci su komentarisali da je sve sa namerom da budu u centru pažnje, ne bi li se što bolje plasirali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading