SVEŽE INFORMACIJE IZ CRIKVENICE! Izbio HAOS nakon pomirenja Maje i Cara: Razbijen njegov telefon, POLUPAN auto, a ona... (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.09.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek što su obnovili odnos, već je došlo do drame!

SVEŽE INFORMACIJE IZ CRIKVENICE! Izbio HAOS nakon pomirenja Maje i Cara: Razbijen njegov telefon, POLUPAN auto, a ona... (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić, M.P./ATAImages, Shutterstock

Bivši zadrugari Maja Marinković i Filip Car obnovili su svoju ljubavnu vezu, javljaju fanovi. Jedna gospođa iz Novog Vinodolskog i detaljno opisala susret sa parom. Iako je insistirala na anonimnosti, meštanka je opisala kako je videla Maju i Cara u blizini picerije "Val" i opisala njihov izgled i ponašanje. Nažalost, nije uspela da ih fotografiše, ali je njihov susret detaljno opisala, potvrđujući medijska nagađanja o njihovom pomirenju.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja i Car su se ponovo pomirili

- Videla sam Cara i Maju u Novom Vinodolskom. Nažalost, nemam slike. Šetala sam pored našeg hotela i tik do njega je picerija "Val". Ubrzala sam korak da bi ih bolje videla i zaista su oni, Hteli su ući u piceriju, ali ona ponedeljkom ne radi. Jako mi je žao što ih nisam slikala, neću sebi to oprostiti - rekla je meštanka ovog primorskog grada za Pink.

- Ona je, kao i uvek, obučena oskudno, a Car u treger majici, kratkim pantalonama i japankama. Ubrzo su seli u crni mercedes i odjurili - poslala je ona i dodala da joj je "unuk rekao da ih viđa u Crikvenici".

Republika

Foto: Instagram.com

Fanovi javljaju da je došlo do haosa između Maje i Cara

Nakon ovoga, pojavile su se nove informacije, da su Maja i Car napravili haos u Crikvenici.

- Tanjug javlja da je u Crikvenici izbio ozbiljan haos! Lemuri su se pokopali za oči. Lemurica se vratila za Beograd i završila na infuziji. Od materijalne štete imamo: Razbijen Filipov telefon, polupan auto, izgrebana glavudža! Ali ne brinite, sve je sada u redu, našli su zajedničku bananu, a da oči boje mora su još tu - glasila je poruka na Instagramu, gde su isplivali i dokazi protiv njih dvoje, koje možete videti u nastavku ovog teksta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Šteaca

11.09.2024 13:16

Ako je sve ovo istina onda je Maja postala štraca (dalmatinski naziv za krpu kojom se brišu najveće prljvštine ) a Car je svakako proklijali krompir u kaputu ( tako ga nazvao Dejan ) a neko još dodao i čačkalice, nema stava, karaktera, odgovornosti, poštovanja, obrazovanja, neradnik i sklon kocki i porocima. Nedgovoran kao sin, brat, otac ... Posle Pece vijagre, Zvezdana... ovo je Majina najveća sramota i promašaj. Odbacio ju je Car zbog Dalile i Alex, ponizio je mnogo puta, potrošio joj i dosta novca a ona i dalje trči za njim kao jadnica. Sada mi je žao Takija i Majine majke koji su nemoćni da se izbore sa njenim " ludilom " i ponižavanjima. Takijeva bahatost ne pomaže Maji, njegova podrška, hvalisanje kupovinom auta i satova doveli su do toga da ga kćer ne poštujen i da on kao otac nema niti mrvicu autoriteta. Ako je zaista istina da je Maja sa Filipoom onda njoj nema pomoći i sve druge devojke imaju pravo da je vređaju a Mića da je ponižava kad je komentariše.